Jesli bez dolegliwości to biorę!!Ja z chęcią oddam któreś brzuszek niech ponosi za mnie te dwa miesiące [emoji23] chętna któraś? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli bez dolegliwości to biorę!!Ja z chęcią oddam któreś brzuszek niech ponosi za mnie te dwa miesiące [emoji23] chętna któraś? [emoji23]
Jak sie czujesz? Skurczybyki minely??Dzisiaj właśnie widziałam dzieci naszych znajomych z babcią. Mają chłopca i dziewczynkę. Chłopiec już do drugiej klasy idzie i taki wysoki, szczuplutki, smukly i przystojny. A też miał duża głowę, naprawdę duża.ki się wydawała kiedyś [emoji1] Młodsza Dziewczynka śliczna i z dużą główką jak brat w dziecięcych latach. Taka uroda widać i z czasem dzieci wyrastają z tego
Jakieś skurczybyki mnie dziś łapią. Bardziej z dołu brzucha :/
Dodałam tylko na tym drugim wątku. Ale już widziałam, że widziałaś test.
tak od razu polecialam wertowacDodałam tylko na tym drugim wątku. Ale już widziałam, że widziałaś test.
Jaki poważny kawaler [emoji7][emoji7][emoji7]