reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@martoosia04 jeszcze kruszynka ale teraz szybko przybiera, ani się obejrzysz a będą te 3 kg
Hej kochane! Ze względu, że kiedyś tutaj byłam w waszym gronie na tym wątku a też bardzo bym chciała znowu pojawić się i tutaj już tak adekwatnie do tematu wątku piszę to samo co na staraczkach. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc dzisiaj do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem. Wierzę mocno w moc waszych kciukasków. :)
Kciuki zaciśnięte! Pamiętam jak pisałaś że robisz sobie przerwę z forum. Może napisz co tam u Ciebie, jakas nowa praca? Mieszkacie wciąż z Twoimi rodzicami czy może już na swoim? Mąż zrobił to badanie nasienia?

reklama
@martoosia04 jeszcze kruszynka ale teraz szybko przybiera, ani się obejrzysz a będą te 3 kg

Kciuki zaciśnięte! Pamiętam jak pisałaś że robisz sobie przerwę z forum. Może napisz co tam u Ciebie, jakas nowa praca? Mieszkacie wciąż z Twoimi rodzicami czy może już na swoim? Mąż zrobił to badanie nasienia?
Mieszkamy dalej z rodzicami, zrobiliśmy remont swojego pokoju, będziemy mieli osobne wejśćie, ale i tak prędzej czy później wyjeżdżamy do DE raczej na stałe. Mąż właśnie jest w Niemczech, jutro wraca. Badania nasienia ma za sobą, do tego badania kariotypu - ja już zrobiłam i czekam na wyniki a mąż ma badanie 10 lipca. Tego samego dnia mamy wizytę w poradni Andrologicznej i Diagnostyki Niepłodności. W poniedziałek mąż robi badania wszystkich hormonów + oboje w razie W robimy homocysteine i kwas foliowy (ja oczywiście do tego jeszcze betę ;) ). No i ogólnie to ja miałam w nowym cyklu iść na badanie drożności jajowodów. Mąż jeszcze musiałby zrobić szczegółowe badania nasienia ale to zobaczymy co nam powiedzą w poradni. Pewnie coś pominęłam ale to takie najważniejsze punkty.

Mallina już mnie zestresowalaś, ale zajrzalam do ksiażeczki córki i wagowo podobnie była.
Natomiast zmartwilo mnie, że Jasiek ma wiekszą głowę od klatki piersiowej. To powinno sie już chyba wyrownywac ? .glowke ma 42 a klatke 39 ( jak ja zmierzylam to 40/41)
Czym zestresowalam? U nas klatki nie mierzyli a glowke mamy 41cm :p

Ja nawet nie wiedzialam o tym, ze glowa ma nie byc wieksza od klatki :p poki lekarz nie mówi, ze cos jest nie tak to sie nie doszukuje, bo bym zwariowala, tak jak jest z tym katarem.i charczeniem :/

Dzisiaj właśnie widziałam dzieci naszych znajomych z babcią. Mają chłopca i dziewczynkę. Chłopiec już do drugiej klasy idzie i taki wysoki, szczuplutki, smukly i przystojny. A też miał duża głowę, naprawdę duża.ki się wydawała kiedyś [emoji1] Młodsza Dziewczynka śliczna i z dużą główką jak brat w dziecięcych latach. Taka uroda widać i z czasem dzieci wyrastają z tego

Jakieś skurczybyki mnie dziś łapią. Bardziej z dołu brzucha :/

Mallina tym ze moj taki maly, ale juz jestem spokojna. On taki leniwy jest, ze chetnie bym mu kopa w dupe dala. Niby nauczyl sie obracac ale przewroci sie kilka razy dziennie. Na zasadzie odpiernicz się ode mnie matka przecież umiem

reklama
Mallina tym ze moj taki maly, ale juz jestem spokojna. On taki leniwy jest, ze chetnie bym mu kopa w dupe dala. Niby nauczyl sie obracac ale przewroci sie kilka razy dziennie. Na zasadzie odpiernicz się ode mnie matka przecież umiem
Wcale maly nie jest. Nami sie naprawdę nie ma co sugerowac bo Filip 4.5kg wazyl jak sie urodzil. Najnizsza spadkowa mial 4220g wiec to wciąż dużo.

Do góry