reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej kochane! Ze względu, że kiedyś tutaj byłam w waszym gronie na tym wątku a też bardzo bym chciała znowu pojawić się i tutaj już tak adekwatnie do tematu wątku piszę to samo co na staraczkach. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc dzisiaj do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem. Wierzę mocno w moc waszych kciukasków. :)

reklama
Hej kochane! Ze względu, że kiedyś tutaj byłam w waszym gronie na tym wątku a też bardzo bym chciała znowu pojawić się i tutaj już tak adekwatnie do tematu wątku piszę to samo co na staraczkach. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc dzisiaj do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem. Wierzę mocno w moc waszych kciukasków. :)

Ja cały czas czekam na twoje piękne kreski

Szczerze mówiąc pięknych kresek raczej nie będzie, zawsze mam słabe mimo wysokiej bety. ;) Bardziej od kresek marzy mi się ujrzenie fasolki na usg, bo pomimo tylu strat nigdy nie widziałam na usg żadnej z tych ciąż. ;)

W takim razie tego ci życze :* wysokiej bety i zaś ślicznej fasolki z pukającym serduszkiem.

Trzymam mocno kciuki! [emoji3590]

O ile ja juz fluidkow ciazowych nie rozsylam a szkoda bo nie powiem podobal mi sie stan blogoslawiony tylko te koncowe dolegliwosci niekoniecznie.. ale za to wysylam Ci Filipkowe fluidki!!!
3mam mocno kciuki!

Mallina już mnie zestresowalaś, ale zajrzalam do ksiażeczki córki i wagowo podobnie była.
Natomiast zmartwilo mnie, że Jasiek ma wiekszą głowę od klatki piersiowej. To powinno sie już chyba wyrownywac ? .glowke ma 42 a klatke 39 ( jak ja zmierzylam to 40/41)

reklama
Migdalove wysyłam ciążowe fluidki, do tego różowe, a co [emoji6] i trzymam z całych sił kciuki za piękną fasolkę [emoji8]

Wiktorka to tylko 3cm różnicy. Zresztą znam duzo dzieci które tą główkę miały jeszcze większą a pięknie się rozwijają i w wielu późniejszym wszystko się wyrównało.

Do góry