reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Super, gratuluję córeczki [emoji173]Piękna będzie z niej modelka [emoji16] też mam zdjęcie usg Jak mój pierworodny ma stopę przy twarzy [emoji39]Zdrówka Jaki okruszek. A powiedz poza mala waga zdrowy ? Objęcie byli tam jak najkrócej, a mały szybko przybieral.

Słodkie maluszki [emoji7]

Maliina ile waży już Filip? Moja kluska już 5,5kg a ma dopiero 7ntygodni [emoji16] zrobiła się okragla jak bułeczka [emoji173] chyba wam jej nie pokazywała jeszcze.
Zobacz załącznik 991336Zobacz załącznik 991338
Slicznotka [emoji3590][emoji3590]
Jestesmy po szczepieniu. Zdecydowaliśmy się na 5w1 i wytrwalismy 2 wklucia.. Fifi przy wkluciu plakal ale szybko sie na szczescie uspokajal.
Szczepionka na rota bardzo mu smakowala. Pneumokoki mamy oddzielnie 12 lub 26 lipca mamy zobaczyc jaka pogoda 12.06 zeby nie bylo goraco i jak bedzie goraco to przelozyc na tego 26.06
Filipek obwód glowy ma 41cm, wazy 6550g i mierzy 65cm.
Ale duży chłopak z niego [emoji2956][emoji16]

Marta lada moment będziesz miała córeczkę przy sobie. Ten czas tak szybko leci. Ciesz się ostatnimi tygodniami bo za niedługo twoje życie ponownie wywroci się do góry nogami [emoji8]

Jestesmy po szczepieniu. Zdecydowaliśmy się na 5w1 i wytrwalismy 2 wklucia.. Fifi przy wkluciu plakal ale szybko sie na szczescie uspokajal.
Szczepionka na rota bardzo mu smakowala. Pneumokoki mamy oddzielnie 12 lub 26 lipca mamy zobaczyc jaka pogoda 12.06 zeby nie bylo goraco i jak bedzie goraco to przelozyc na tego 26.06
Ojejku jaki chłop [emoji4][emoji4][emoji4]

Marta lada moment będziesz miała córeczkę przy sobie. Ten czas tak szybko leci. Ciesz się ostatnimi tygodniami bo za niedługo twoje życie ponownie wywroci się do góry nogami [emoji8]

Wiesz co, ja nie czuję się dobrze w ciąży. Już mi ciężko. Marzę by móc w spokoju siedzieć, spać... a tu całe dwa miesiące do konca. Oby mała zdecydowała sie wyjść po 37 tc bo oszaleje. Gdyby nie fakt, że to dopiero 31tc to juz bym chciała ja wywoływać.

To moj 6600 a ma 4.5 miesiaca

Dzuewczyny wczoraj szczepilam mlodego dzis marudny i nie swoj. Do kiedy to moze sie utrzymtwac
Moja szczepiona w poniedziałek a dziś jeszcze marudzi.
@Maliina jaka waga! Wow wow i jeszcze raz wow, moja ma 3,5 miesiąca i waży 6800, ale już widzę że stopuje z wagą.
@martoosia04 oby szybko Ci zleciało! Z własnego doświadczenia powiem, że po 30 tc leciało mi szybko, a po 38 tc znów ciągnęło się niemiłosiernie. Ile maleńka waży?

Moja szczepiona w poniedziałek a dziś jeszcze marudzi.
@Maliina jaka waga! Wow wow i jeszcze raz wow, moja ma 3,5 miesiąca i waży 6800, ale już widzę że stopuje z wagą.
@martoosia04 oby szybko Ci zleciało! Z własnego doświadczenia powiem, że po 30 tc leciało mi szybko, a po 38 tc znów ciągnęło się niemiłosiernie. Ile maleńka waży?

Jak byliśmy we wt na usg 3 trymestru to wyszło ok 1612g wiec jeszcze kruszynka.

reklama
Ale cudna bambolinka :)
Mój chyba też tak jakoś przybierał. Duży i silny chłopczyk [emoji6] j do tego bardzo dzielny.
Super, gratuluję córeczki [emoji173]Piękna będzie z niej modelka [emoji16] też mam zdjęcie usg Jak mój pierworodny ma stopę przy twarzy [emoji39]Zdrówka Jaki okruszek. A powiedz poza mala waga zdrowy ? Objęcie byli tam jak najkrócej, a mały szybko przybieral.

Słodkie maluszki [emoji7]

Maliina ile waży już Filip? Moja kluska już 5,5kg a ma dopiero 7ntygodni [emoji16] zrobiła się okragla jak bułeczka [emoji173] chyba wam jej nie pokazywała jeszcze.
Zobacz załącznik 991336Zobacz załącznik 991338
Jej jaka ślicznotka i jakie włoski też ma [emoji7][emoji7][emoji7] szybko będziesz kiteczki robiła [emoji6] chłopcy też mieli takie czuprynki?

Ja jutro zaczynam 31tc [emoji7] jeszcze z 7tc i mała ma pozwolenie na wyjście [emoji23]

Do góry