reklama
Przerost powoduje rozne choroby i ogolnie jest patologiczny. Juz nie mowiac o grasiczkach.... Do tego to jak sie czuje nie wrozy niczego dobrego. Znowu czeka mnie chodzenie po lekarzach.
Moze byc tez tak, ze objawy swiadcza jeszcze o czyms innym, a grasica wyszla przypadkiem. Mam dosc wszystkiego, wiecznie musze sie martwic kurqa nic dobrze chwile nie moze byc.
Zmijka25
Fanka BB :)
Liczba, fajnie że Cię puścili, niefajnie że wieści takie se...
Malina możliwe że po piulatte, mi wzbierało natychmiast. Co max 2h ściągaj pokarm lub przystawiaj... Szkoda żebyś zrezygnowała jak mleko masz, jesteśmy jeszcze przed stabilizacją więc te skoki ilości pokarmu mogą być. Na takie zastojowe tematy mi pomaga pochylenie sie do przodu podczas odciagania i delikatne masowanie piersi. A to że laktatorem ściągnęłaś 10ml nie znaczy, że tylko tyle tam jest. Mi się "blokowały" cycki na laktator jak miałam kryzys wewnętrzny [emoji14]
Malina możliwe że po piulatte, mi wzbierało natychmiast. Co max 2h ściągaj pokarm lub przystawiaj... Szkoda żebyś zrezygnowała jak mleko masz, jesteśmy jeszcze przed stabilizacją więc te skoki ilości pokarmu mogą być. Na takie zastojowe tematy mi pomaga pochylenie sie do przodu podczas odciagania i delikatne masowanie piersi. A to że laktatorem ściągnęłaś 10ml nie znaczy, że tylko tyle tam jest. Mi się "blokowały" cycki na laktator jak miałam kryzys wewnętrzny [emoji14]
paulina1994
A Fema*ltiker ci nie pomaga ? Ja mam ten czekoladowy i z mlekiem smakuje jak kakao, ale wypiłam z dwa razy może bo Igor i tak tego pokarmu nie zjadaNa laktacje i smak jak dla mnie mialo kiepski ale ciul z tym wazne by pomoglo.
Juz jedno opakowanie wypilam karnelowego teraz mam czekoladowe plus gratis 3 Karmelove dala mi babeczka w aptece. Raz mi wezbralo w cyckach az milo bylo to poczuc.A Fema*ltiker ci nie pomaga ? Ja mam ten czekoladowy i z mlekiem smakuje jak kakao, ale wypiłam z dwa razy może bo Igor i tak tego pokarmu nie zjada
Pilam tez prolaktan i nic..
Teraz dlatego probuje piulatte.
paulina1994
Nie wiem na ile ma to wpływ na ilość a ile na jakość pokarmu, ale u nas tą doradca laktacyjna każe wypijać 3 szklanki mleka albo 100 g twarogu, ja nie lubię mleka więc staram się wcisnąć jakąś kanapkę z serkiem białym i jogurt naturalnyJuz jedno opakowanie wypilam karnelowego teraz mam czekoladowe plus gratis 3 Karmelove dala mi babeczka w aptece. Raz mi wezbralo w cyckach az milo bylo to poczuc.
Pilam tez prolaktan i nic..
Teraz dlatego probuje piulatte.
Nie moge mleka.. Moja dwunastnica na to nie pozwala.. Ale nie wiem jak z twarogiem bo to juz produkt przetworzony a uwielbiam twaróg.Nie wiem na ile ma to wpływ na ilość a ile na jakość pokarmu, ale u nas tą doradca laktacyjna każe wypijać 3 szklanki mleka albo 100 g twarogu, ja nie lubię mleka więc staram się wcisnąć jakąś kanapkę z serkiem białym i jogurt naturalny
Mowi sie ze trzeba duzo pic ze 2 l wody.. Wypijam tyle dziennie ale nie widzę efektow.
A jak u was Paulinka? Jak sie czujecie??
Anolik
U mnie bardzo działa każde piwo bezalkoholowe. Nawet Warka radler. Nie mogę w ogóle pić, bo mam cycki kwadratowe i całe łóżko i koszula zalana po takiej nocyNie moge mleka.. Moja dwunastnica na to nie pozwala.. Ale nie wiem jak z twarogiem bo to juz produkt przetworzony a uwielbiam twaróg.
Mowi sie ze trzeba duzo pic ze 2 l wody.. Wypijam tyle dziennie ale nie widzę efektow.
A jak u was Paulinka? Jak sie czujecie??
Wiktorka88 O
O to i ja kupie piulatte ! Teraz jak mi sie ustabilizowala laktacja to ciezko cos sciagnac
reklama
Ja pije lecha free ale nie dziala. Myślę nad tym karmi..U mnie bardzo działa każde piwo bezalkoholowe. Nawet Warka radler. Nie mogę w ogóle pić, bo mam cycki kwadratowe i całe łóżko i koszula zalana po takiej nocy