Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gastro i ta bronchoskopię miałaś?Wyszlam ze szpitala. Nie wiedza co mi jest. Na tomografii wyszedl znaczny przerost grasicy... Juz pomijajac, ze nie powinnam jej miec wcale. Czuje sie jak wrak, teraz tez psychiczny, bo sie tym przerazilam
Beonchoskopie tak. Nic nie wyszlo. Z tk opis, ze juz mam zaleczone wiec pewnie przeszlam zapalenie płuc albo oskrzeli itpA gastro i ta bronchoskopię miałaś?
Poczytalam o tym w necie to to normalnie ok 2-3rz osiaga maxymalny rozmiar i zanika a jak zostanie to oznacza niedobre rzeczy.A czemu nie powinnaś mieć grasicy?
Poczytalam o tym w necie to to normalnie ok 2-3rz osiaga maxymalny rozmiar i zanika a jak zostanie to oznacza niedobre rzeczy.
@liczba super ze juz w domku i jestes z coreczka. Mam nadzieje mimo wszystko ze grasica nie okaze sie dla was zla.
Laski znow mnie boli piers. Wypilam ten piulatte plus i wieczorem zaczal sie bol.. Nie mowie ze to wina tego ale to jakis koszmar. Jesli dojdzie ze bede miala zapalenie i goraczke to ide do lekarza po tabsy na zasuszanie i kończę przygode z kp. To juz byloby dla mnie za wiele
Sciagnelam z tej bolacej 70ml..z drugiej az 10ml..nie wien co sie dzieje ale ta jedna to juz mi wysycha a kiedys bylo z niej ogrom mleka.. Teraz ta druga dawala wiecej ale boje sie ze to zastoj i koniec będzie. Moja przygoda z kp byla trudna i nie tak sobie ja wyobrazalan.A jakieś ciepłe okłady i ściąganie mleczka nic nie dają?