reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja pije karmi i no sama nie wiem czy dziala. Ja do laktacji podchodze bardzo na luzie. Od poczatku mialam podejscie, że sie uda na pewno. Tesciowa mowila kup butelki po co ci tyle stanikow, a ja bylam pewna, że sie uda i juz.

reklama
Ja pije karmi i no sama nie wiem czy dziala. Ja do laktacji podchodze bardzo na luzie. Od poczatku mialam podejscie, że sie uda na pewno. Tesciowa mowila kup butelki po co ci tyle stanikow, a ja bylam pewna, że sie uda i juz.
Ja zanim urodzilam bylam mega przekonana zreszta pierwsze 3 tyg także widzac ze dziecko ladnie jadlo choc cyrkowal to jakos sie udawalo i spal po tym 2-3h i w nocy tez pieknie.przyrosty byly ok a on nie plakal to ja sie nie martwilam jakos szczególnie. Ale odkąd byl placz i plucie cycem i rzeczywiscie widzialam ze musialam niezle piers wygimnastykowac by krople upuscic zrozumialam ze cos sie dzieje.. Być moze to kryzys a moze z pwoodu tych stresow i wymiotow od choroby.. Nie wiem co zawinilo.. Na poczatku bylt i cycki skaly.. Zalewalam lozko.. Koszulka non stop mokra.. Jak z jednego jadl to z drugiego tryskalo.. Teraz tego nie mam.. Dzis po calej nocy odciagnelam prawej 130ml a z lewej 10ml i wiem ze maly by tego nie wyciagnal..

Mallina może byc, ze to stres i choroby. Uważam, ze powinnas jeszcze probowac, a z drugiej strony czy warte jest to Twojego stresu ? Może dla wlasnego samopoczucia lepiej byloby odpuscic.
My czekamy na fizjo wlasnie

Mallina może byc, ze to stres i choroby. Uważam, ze powinnas jeszcze probowac, a z drugiej strony czy warte jest to Twojego stresu ? Może dla wlasnego samopoczucia lepiej byloby odpuscic.
My czekamy na fizjo wlasnie
byc moze dla mojego zdrowia byloby lepsze bo moge wtedy spokojnie skutecznie sie leczyc ale skoro sa alternatywy to kurde szkoda mi! zawsze troche tych przeciwcial mu dostarcze chocbym miala karmic tylko pol roku nie rok.. i to nawet 2-3 flaszki dzienniee.. bardzo nie chce rezygnowac ale wiem ze zapalenia n mnie zniecheca wiec oby sie nie trafilo... chcialabym ta laktacje podkrecic i przejsc tylko na cyc...

Ja po akcji w szpitalu gdzie wylądowałam na 3 tyg po porodzie, to tez zaś miałam mniej mleka. Ale dawałam kiedy mogłam. Zaś dawałam tylko w nocy i tak ciągnęłaby do 6 miesiąca. I zaś daliśmy sobie spokój. Choćby jeden cycek dziennie a zawsze to coś.

Nie moge mleka.. Moja dwunastnica na to nie pozwala.. Ale nie wiem jak z twarogiem bo to juz produkt przetworzony a uwielbiam twaróg.
Mowi sie ze trzeba duzo pic ze 2 l wody.. Wypijam tyle dziennie ale nie widzę efektow.

A jak u was Paulinka? Jak sie czujecie??
Mały lepiej odpukac tfu tfu ;) odłączyli go od tlenu i na razie sobie radzi mam nadzieję że już tak zostanie, trochę z wagą idzie w górę, ale bardzo powoli, no i uczą go pić z butelki, ale zasypia gagatek przy tym ;) cóż musimy być cierpliwi :) dziś kończy 2 tygodnie :)

reklama
Do góry