reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej kochane [emoji3526] ja już po prenatalnych zdrowa dzidzia jak rydz! Ciągle myślę, nad imieniem do mojej córeczki [emoji7] Prenatalne tylko potwierdziły, że będzie dziewczynka. Waży już 418 g [emoji7] Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak dzisiaj [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Gratulacje kochana [emoji7], maleńka już pięknie waży. Widzisz z tą pappą to więcej stresu niż to warte.

@Karpat cieszę się że te.ogniska się wchłonęły i dużo zdrówka życzę [emoji8] dasz radę słońce. A oni z trzy dni muszą potrzymać bo inaczej nie dostaną kasy. Nasz cudny NFZ.

@Martoosia piękna Tosia. I już jaka pyzata. Ciekawe do kogo będzie podobna. Na moje oko z tego zdjęcia do młodszego brata [emoji6]

@Malina wow ale Filip już duży chłopczyk [emoji7]

reklama
Gratulacje kochana [emoji7], maleńka już pięknie waży. Widzisz z tą pappą to więcej stresu niż to warte.

@Karpat cieszę się że te.ogniska się wchłonęły i dużo zdrówka życzę [emoji8] dasz radę słońce. A oni z trzy dni muszą potrzymać bo inaczej nie dostaną kasy. Nasz cudny NFZ.

@Martoosia piękna Tosia. I już jaka pyzata. Ciekawe do kogo będzie podobna. Na moje oko z tego zdjęcia do młodszego brata [emoji6]

@Malina wow ale Filip już duży chłopczyk [emoji7]
Dokładnie, dość stresów miałam przez to, że w ogóle ta Pappe robiłam [emoji7] Teraz się już będę cieszyć[emoji3590][emoji3590]

Ja Filipkowi robie milion zdjec dziennie.. Ciagle gapie sie w tel w galerie i na niego! Nie umiem sie nim nacieszyć a on tak błyskawicznie rosnie.
Usmiechy od ucha do ucha.
Cudne chwile.
Zobacz załącznik 990078
Dumna siostra
Zobacz załącznik 990084
Byla dzis przeszczesliwa bo poraz pierwszy przebierala pampersa oczywiście z samym siusiu :)

Wczoraj byla kupa petarda akurat cycowalismy sie i chciałam malego odlozyc na nasza koldre na lozku ale pomyslalam ze najpierw przebiore i dzięki Bogu bo mu wszystko plecami wylecialo i cala reke mialam w sosie musztardowym
Też bym robiła tyle zdjęć, jakbym miała takie dwa skarby. Zresztą, ja już teraz muszę zrzucać z tel na komputer, bo pamięci brakuje [emoji3] A Filipek tak bardzo się zmienia, widzę przez to że czas za szybko ucieka i trzeba się nacieszyć tymi bobaskami malutkimi

Wiesz co jak na moje, to wlasnie o tym samym myślałam [emoji23] ze to cały Tomek [emoji23] na pewno na te chwile maja te same noski [emoji178] bo Bobi ma po tatusiu - chudy i długi prosty. A my z Tomkiem pyrki [emoji23]

Wiesz co jak na moje, to wlasnie o tym samym myślałam [emoji23] ze to cały Tomek [emoji23] na pewno na te chwile maja te same noski [emoji178] bo Bobi ma po tatusiu - chudy i długi prosty. A my z Tomkiem pyrki [emoji23]
Aż sama jestem ciekawa tej waszej myszki [emoji7][emoji6]

I mnie już wiatrak chodzi ale malo co daje. Trzeba odpalić klimatyzację [emoji853]

Macie też w nocy uczucie gorących stóp? dzisiaj w nocy kładłam sobie na stopy zimny mokry ręcznik bo nie mogłam wytrzymać heh

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji85]
1561530152168.jpeg
1561530188048.jpeg

Mamusie a doradzcie mi niedoswiadczonej mamie, czym najlepiej obciąć paznokcie? Mam zestaw z akuku ale to chyba jakiś shit. Mała się mocno drapie, a już paznokcie urosły na tyle że mogę obcinać, ale nie wiem jak i czym się za to zabrać...

reklama
Do góry