reklama
Ann89
Fanka BB :)
Jeszcze troszkę i będziesz w domu. Mam nadzieję że po tej bronchoskopii coś wyjdzie. Lepiej znać diagnozę i zacząć walczyć niż takie szukanie i szukanie.@Maliina dalej. Nie wiedza co mi. Jeszcze zle toleruje chyba antybiotyk i w bonusie mam biegaczke i wymioty. Porazka. Jutro bronchoskopia. Ja juz chce do domu.
.
Piękne te wasze dzieciątka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też już chcę.
Ilonka pokaż swoją księżniczkę
A dostajesz antybiotyk doustnie?@Maliina dalej. Nie wiedza co mi. Jeszcze zle toleruje chyba antybiotyk i w bonusie mam biegaczke i wymioty. Porazka. Jutro bronchoskopia. Ja juz chce do domu.
Ja np zle toleruje antybioyyk z kazdej grupy i ja moge przyjmowac tylko dozylnie inaczej max 3 dni i koncze z rzekomobloniastym zapaleniem jelit. Jak jestes w szpitalu moze poproś o dozylny.
Swoja droga to musi byc trudne.. Szukaja i szukaja i znalezc nie mogą
Trzymam kciuki i kibicuje Ci zebys szybko wyzdrowiala.
Nie ma tego antybiotyku w plynie. Jest bardzo silny. Takze zostaje doustnie :/A dostajesz antybiotyk doustnie?
Ja np zle toleruje antybioyyk z kazdej grupy i ja moge przyjmowac tylko dozylnie inaczej max 3 dni i koncze z rzekomobloniastym zapaleniem jelit. Jak jestes w szpitalu moze poproś o dozylny.
Swoja droga to musi byc trudne.. Szukaja i szukaja i znalezc nie mogą
Trzymam kciuki i kibicuje Ci zebys szybko wyzdrowiala.
Bardzo Ci kochana współczuję jak sobie dajesz rade w rozlace z córką?? Po zdj wnioskuje ze mąż spisuje sie na medal.Nie ma tego antybiotyku w plynie. Jest bardzo silny. Takze zostaje doustnie :/
Wiktorka88 O
Mallina piekny chlopak.
U nas niestety Jasiek zamienil sie w malego terroryste. Juz nie wiem czy to skok rozwojowy czy cos go boli bo wyje non stop. Dzis wstal o 4 i wył. Mam dosyc juz byle do roczku.
Za to lubi leżec na brzuszku
U nas niestety Jasiek zamienil sie w malego terroryste. Juz nie wiem czy to skok rozwojowy czy cos go boli bo wyje non stop. Dzis wstal o 4 i wył. Mam dosyc juz byle do roczku.
Załączniki
Bardzo Ci kochana współczuję jak sobie dajesz rade w rozlace z córką?? Po zdj wnioskuje ze mąż spisuje sie na medal.
Z ta rozłąka nie jest tak zle jak myslalam. Chyba wlasnie dzieki temu, ze on potrafi sie nia dobrze zajac wiec nie czuje duzego niepokoju
Super wygladacie. A jaki Ty masz sympatycznym usmiechMallina piekny chlopak.
Wiktorka88 O
Liczba dziekuje
reklama
Ale slodziak. Mozliwe ze jakis skok sie nałożył plus ta temp i gotowe. Ja mialam dziecko aniolka a dzis jest naprawdę mega trudny.. Ciagle jeczy, nie chce polezec, niby spi a ciagle przez sen sie kreci i steka jakby cos go trapilo.Mallina piekny chlopak.