reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Eh wogole stresuje się brakiem zaprzestaniem mdlości. Sorry że to pisze, bo wiem że pewnie niektóre z was to też może doprowadzić do stresu. Eh [emoji26]
A w ktorym jestes tc? U mnie miedzy 8a9 tc wszytskie dolegliwosci minęły z dnia na dzien- mdlosci, bol piersi, senność. Stresowałam sie niesamowicie, a wszystko było dobrze :)

reklama
Nie martw sie.. Ja tez mialam czasowe zaprzestanie ale wrocily ze zdwojona sila.
Ja mam do tej pory mdlosci a u mnie w sobote zaczynam 32 tc choc fak byly takie przerwy 1-2 dniowe kiedy mdosci nie mialam.wczoraj ledwo do domu dzieciom pizze dowiozlam na nia jestem szczegolnie wrazliwa.zmieniajac temat to u mnie obudzil sie syndrom wicia gniazda.

Lekarz nie odbierał już dzisiaj. Nie jest z resztą źle, plamienia nie są i intensywne w sumie nie boli mnie nic. 8 października będę już w 6+4 a jeśli po prostu za szybko była wizyta to już wtedy będzie coś widać. Jutro będę miała wynik bety wieczorem to się trochę uspokoje jeśli będą adekwatne do tygodnia a jedli będą za niskie to będę mogła szybciej działać.

Ja nie wytrzymalam.. kupilam dzis pierwsze ciuszki (nie liczac tych uniwersalnych po corce;p)
W rossmannie za ok 16zl z aplikacją lub kartą rossne (nie.pamietam z ktorym?)
20180926_190806.jpg

Załączniki

• 20180926_190806.jpg
    20180926_190806.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 695
Kamien z serca, wszystko dobrze. 6,77cm. Powiedziala, ze piekne dziecko, tak skakalo, ze ciezko bylo zdjecie zrobic
img_20180926_185354-jpg.902012
:) i raczej uwaga uwaga dziewczynkaaaaa, ale to wiadomo ze moze sie jeszcze zmienic :) dzisiaj zasne spokojniej

Maz wreszcie zrozumial, ze to prawda :)

Kamien z serca, wszystko dobrze. 6,77cm. Powiedziala, ze piekne dziecko, tak skakalo, ze ciezko bylo zdjecie zrobic
:) i raczej uwaga uwaga dziewczynkaaaaa, ale to wiadomo ze moze sie jeszcze zmienic :) dzisiaj zasne spokojniej

Jejku gratuluję! [emoji813] :)

Cudowne wiadomosci. Dzidzia wyglada jakby lezala na plazy na sloneczku i taki pelen relax:)

reklama
Do góry