reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dzis dzien szalony.
Nie pisalam wczesniej bo juz mi sil zabraklo na to wszystko co sie dzieje..
Filip urodzil sie z wrosnietym paznokciem u stopy w duzym paluchu. Ale obcielismy ladnie i wszystko zniknelo. Niestety pazurek odrosl o wrosl sie ponownie.. Zrobil sie stan zapalny i podeszlo ropa..
IMG_20190616_115911.jpg

Obcielam znow pazurka popsikalam octeniseptem i pozniej posmarowalam detreomycyna..
Skontaktowalam sie z koleżanki mama kosmetyczka i dzis ja odwiedziliśmy.. Zajrzala i rzeczywiscie wrasta mu się. Znieczulila mu paluszek i wyciela to co wroslo tylko niepotrzebnie ja mu obcinalam bo tak zrobilaby mu tamponade a tak nie ma pod co podlozyc tamponika. Czekamy teraz az odrosnie pazurek i idziemy walczyć nadal.
Pani przekochana nie wziela od nas ani grosza.. Ponadto pierwszy raz miala tak malutkiego i dzielnego pacjenta.

Ja wczoraj mialam okropny atak bol jak zwykle i wymioty :( ale to chyba moja wina i blad żywieniowy.. Wylamalam sie z diety lekko.

Dzis usg bioderek tez nie bylo laskawe.. Jedno bioderko do poprawy.. Ale ze upaly to juz nie pieluchujemy bo by sie ugotowal ale ma czesto lezec z nozkami szeroko no i na rekach nosi z boku na biodrze wymuszajac szeroki rozstaw nozek.

@liczba współczuję ale lecz sie. Masz możliwość zaradzic swoim problemom. Moje leczenie bedzie długie i żmudne.. Nie wiem kiedy wylecze ta dwunastnice i czy wylecze..
Mam juz dosc.. A Ty wrocisz i wszystko bedzie ok. Mnie czeka jeszcze usuniecie woreczka zolciowego takze hospitalizacja mnie nie ominie.
Życzę Ci duzo sily i zdrowia. A malutka poradzi sobie z tata.

reklama
Do góry