martoosia04
Fanka BB :)
Aaaaa mi się dzisiaj śniło że urodziłam (w terminie), a my nie zdążyliśmy kupić łóżeczka. I dziecię spało ze mną na kanapie a m. na ziemi [emoji23][emoji1787]
A widzisz - jest wyjście z sytuacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa mi się dzisiaj śniło że urodziłam (w terminie), a my nie zdążyliśmy kupić łóżeczka. I dziecię spało ze mną na kanapie a m. na ziemi [emoji23][emoji1787]
Przypomnij który masz tydzień teraz. Rozmawiałaś już ze swoim lekarzem na ten temat? Ile czasu minęło od poprzedniego cięcia?Mam tak samo. Też bym chciała spróbować sn ale też bardzo się boję też tego ...
Ide jutro do szpitala. Jestem zalamana
Naciek na plucu. ***** zawsze cos. Mala zostanie z malzem a ja sie bede zamartwiac
A kto to wie ?Omg! [emoji33] mam nadzieje, że to nic poważnego jednak. Na długo masz isc?