Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mallina mial moj to samo i naprawilo sie w 4 miesiacu. Ja sie martwie ze moj sie nie przekreca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie ma czas. Filip sie przekrecil 2 razy jak kończył miesiąc ale to silny pulpet. Tylko to takie nieświadome jest. Ma czas jeszczeMallina mial moj to samo i naprawilo sie w 4 miesiacu. Ja sie martwie ze moj sie nie przekreca
O widzisz ucnas na plecy sie obracal. Ale nie wzbudza zadnych podejrzeń napieciowych.Nie no moj sie kilka razy obrocil z plecow na brzuszek ale len taki. Na boki juz tez bardzo. Prawidlowa kolejnosc to najpierw na brzuch a pozniej na plecy. Jesli jest odwrotnie to trzeba sprawdzić napiecie lub ulozenie rączek.
Wiem, że ma czas ale Lena tak szybko wszystko robila, a ten leniuszek.
Powiem tak. Cenie sobie wygode turystyka raz ze wszedzie mozna zabrac, dwa nie wcina sie w szczebelki tak jak mloda i wiecznie byl ryk bo sie wyplatac nie mogla a jestem przeciwniczka ochraniaczy na lozeczko.. Ale minus jest taki ze lezac widze majtajace rączki czy nozki ale nie widze buzki a konkretnie oczu czy otwarte czy zamkniete w dzien. A w szczebelkach jest ten plus ze widac malucha w calosci. Mimo to nie zamienilabym a zwlaszcza ze Filipek pokochal lozeczko spi w nim dzielnie i ciesze sie ze nie stoi jako kurzacy niepotrzebny mebel. Najlepiej malemu sie w nim gaworzy, bawi się w nim po swojemu, macha raczkami no cud dziecko w lozeczku tfu tfu co by nie zapeszyc i zasypia sam co sobie bardzo cenie.. Bez smoka ale przy włączonym szumisiu.@liczba te nacieki mogą być również po zapaleniu płuc. 3mam kciuki żeby nie było to nic poważnego. Pisz jakie będziesz miała badania i ci lekarze mówią. Mąż z córcią sobie poradzi. W razie czego jeszcze mama troszkę pomoże [emoji8]
@Malina ojć. Biedny Fifi. Pewnie ten pazurek trochę mu przeszkadzał. Dobrze że szybko zaareagowałaś.
Z tego co pamiętam to ty masz turystyczne łóżeczko dla małego? Jak ci się sprawuje? Zadowolona jesteś? Fajniejsze niż szczebelkowe?
@Misty29 obecnie jestem w 29tc. No właśnie z moim ginem akurat nie rozmawiałam. Zawsze jak jestem na wizycie to i polowe rzeczy zapomnę zapytać [emoji23]
@Martoosia pokaż łóżeczko.
Dzisiaj powrzucalam rzeczy do koszyka na allegro i na dniach będę zamawiać. Matko u mnie na forum dziewczyny mają już prawie całe wyprawki. Baa, nawet biorą się już za pranie.
Oprócz tego co w koszyku to jeszcze zostanie mi apteka, cała szpitalna wyprawka dla mnie. Małej kosmetyki. Torba do wózka, poduszka do karmienia .... Nie wiem co jeszcze [emoji848]
Muszę też wyprać wózek ale tak mi się nie chce [emoji85]
Dziewczyny miałyście może jakaś wysypkę w ciąży? Wszystko mnie swędzi. To nie komary bo czuję jak coś mnie smyra a nic nie chodzi po mnie :/ robale jakieś też odpadają. A moje nogi wyglądają jak po ataku roju jakiś komarów :/ zadrapie się na śmierć [emoji45]
Mi najbardziej podoba się ten zestaw już z przewijakiem i tym przybornikiem na łóżeczko... A te łóżeczko jest tylko 2poziomowe? Sama już nie wiem co bym chciała.Powiem tak. Cenie sobie wygode turystyka raz ze wszedzie mozna zabrac, dwa nie wcina sie w szczebelki tak jak mloda i wiecznie byl ryk bo sie wyplatac nie mogla a jestem przeciwniczka ochraniaczy na lozeczko.. Ale minus jest taki ze lezac widze majtajace rączki czy nozki ale nie widze buzki a konkretnie oczu czy otwarte czy zamkniete w dzien. A w szczebelkach jest ten plus ze widac malucha w calosci. Mimo to nie zamienilabym a zwlaszcza ze Filipek pokochal lozeczko spi w nim dzielnie i ciesze sie ze nie stoi jako kurzacy niepotrzebny mebel. Najlepiej malemu sie w nim gaworzy, bawi się w nim po swojemu, macha raczkami no cud dziecko w lozeczku tfu tfu co by nie zapeszyc i zasypia sam co sobie bardzo cenie.. Bez smoka ale przy włączonym szumisiu.
Jakiego rodzaju ta wysypka? Drobna gruba? Uwazaj na cholestaze.