reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No co ty [emoji23] mam wbrew pozorem bardzo mało. Mnóstwo ubranek, kosmetyki, pościel do łóżeczka, proszek i płyn do płukania, jakies kocyki i kilka rzeczy typu szczotka do włosów, nożyczki do paznokci, staniki do karmienia i cała jedna koszule. Zakup rzeczy z apteki zostawiam na lipiec. Pranie też. Poki co mi sie nie spieszy. [emoji23]

Choc juz bym chciała moc powiedziec ze moze wychodzic kiedy chce. Niestety jeszcze cały lipiec przede mną w tym stanie :/ dobrze ze za dwa tyg jedziemy nad morze to moze tam odpocznę od myślenia o ciąży i porodzie.
Wyjazd na pewno dobrze Ci zrobi. Wiem co mówię bo dopiero wróciłam i o wiele lepiej się tam czułam niż w mieście. Ze wszystkim zdążysz. Ja teraz dopinam wszystko na ostatni guzik. Za dwa tygodnie ciąża będzie donoszona :)

reklama
@paulina1994 dzielni jesteście [emoji106][emoji8][emoji8] a twój synek serio na wczesniaka na zdjęciu nie wygląda [emoji6] wiem że będzie wszystko dobrze u was [emoji8][emoji8]

@Misty29 u nas całkiem nieźle [emoji6] cały dzień był wczoraj spokojny tylko wieczorem znów 2h płaczu ciągłego... A tak to dzieciaki są grzeczne że mogę spokojnie wszystko co trzeba zrobić w domu bez problemu [emoji6]

@paulina1994 dzielni jesteście [emoji106][emoji8][emoji8] a twój synek serio na wczesniaka na zdjęciu nie wygląda [emoji6] wiem że będzie wszystko dobrze u was [emoji8][emoji8]

@Misty29 u nas całkiem nieźle [emoji6] cały dzień był wczoraj spokojny tylko wieczorem znów 2h płaczu ciągłego... A tak to dzieciaki są grzeczne że mogę spokojnie wszystko co trzeba zrobić w domu bez problemu [emoji6]
No to rzeczywiście dzieciaki łaskawe :) też się zastanawiam jak to będzie z dwójką.

Paulina będzie dobrze. Jak już pisałam malutki na nawet ładna wagę. Chłopcy mojej koleżanki z 2kg zostali wypisani że szpitala (tyle że ciąża była starsza trochę).
Malutki San już oddycha czy jeszcze respirator? I bardzo ładnie je kochana jak na wczesniaczka [emoji7]
Wiesz czemu poród sam się zaczął, co było przyczyną? I czemu mały dostaje antybiotyk?
@paulina1994 - bardzo dzielna jesteś i silna. Podobnie jak Twój synek. Dla mnie też na zdjęciu nie wygląda na wcześniaka. Śliczny chłopczyk [emoji813] Na pewno będzie wszystko dobrze. Super że tak pięknie idzie Ci z laktacją. Trzymaj się dalej tak dzielnie [emoji8]

Ja wczoraj byłam na wizycie ale niewiele się dowiedziałam. Wszystko na kolejnej za dwa tygodnie. Będzie usg, będzie też skierowanie na cc najprawdopodobniej. Dziś zaczynam 36 tydzień.

Miłego dnia Wam wszystkim życzę [emoji8]

@Kaamilaaa - jak tam u Was? Śliczna ta Twoja Dagmarka [emoji813]

@martoosia04 - jak się masz? Ty niewiele za mną jesteś. Gotowa na przyjscie na świat córeczki?
Czyli końcoweczka została ;) przypomnij dlaczego będzie CC? Wcześniej też miałaś? Pozdrawiam cieplutko

Paulina będzie dobrze. Jak już pisałam malutki na nawet ładna wagę. Chłopcy mojej koleżanki z 2kg zostali wypisani że szpitala (tyle że ciąża była starsza trochę).
Malutki San już oddycha czy jeszcze respirator? I bardzo ładnie je kochana jak na wczesniaczka [emoji7]
Wiesz czemu poród sam się zaczął, co było przyczyną? I czemu mały dostaje antybiotyk?Czyli końcoweczka została ;) przypomnij dlaczego będzie CC? Wcześniej też miałaś? Pozdrawiam cieplutko
Dziękuję i wzajemnie [emoji8] tak. Z córką miałam nieplanowaną cesarkę. Teraz mam mieszane odczucia. Z jednej strony chciałabym spróbować sn, a z drugiej moja ginekolog namawia na cc i szpital w którym chcę rodzić jest anty vbac...

Ja dopiero co się stresowalam tym ogarnia iem rzeczy przed porodem [emoji85]zdazycie że wszystkim [emoji6] ja tydzień przed porodem miałam dopiero wszystko [emoji85][emoji1787]

Ja dopiero co się stresowalam tym ogarnia iem rzeczy przed porodem [emoji85]zdazycie że wszystkim [emoji6] ja tydzień przed porodem miałam dopiero wszystko [emoji85][emoji1787]

Do końca sierpnia daleko, więc ja tam z niczym się nie spieszę. Teraz luzik, byle do końca miesiąca wytrzymać, a 04.07 już wyjeżdżamy. Więc akcja pranie zacznie się dopiero po powrocie.

reklama
Dziękuję i wzajemnie [emoji8] tak. Z córką miałam nieplanowaną cesarkę. Teraz mam mieszane odczucia. Z jednej strony chciałabym spróbować sn, a z drugiej moja ginekolog namawia na cc i szpital w którym chcę rodzić jest anty vbac...
Mam tak samo. Też bym chciała spróbować sn ale też bardzo się boję też tego ...

Do góry