reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mi najbardziej podoba się ten zestaw już z przewijakiem i tym przybornikiem na łóżeczko... A te łóżeczko jest tylko 2poziomowe? Sama już nie wiem co bym chciała.
Ja mam z przewijakiem i przybornikami dwoma. Mamy dwa poziomy podwieszany u hory i pozniej zdejmuje sie podwieszke i dziecko mieszka na dole.
Drugi przybornik tylko odczepilam i przenioslam na inna strone. W zestawie jest jeszcze daszek do lozeczkw z 2 zabawkami plus moskitiera.
IMG_20190618_230947.jpg

reklama
Mieliśmy łóżeczko turystyczne przy obu chłopcach. Fajna sprawa. Tosia też miała mieć, ale było w stanie opłakanym :( 6 lat w piwnicy zrobiło swoje :/ ale polecam bardzo. Miałam bardzo podobne do tego, które pokazuje Maliina.

A teraz Tosia będzie miała takie:

Cześć ciocie. Już 3 dni w domu za nami. Pierwsze dwie noce to mała buszowała, a w dzień odsypiala. Bałam się, że się nie przestawi. Ale dzisiaj nareszcie dała mi pospać, pobudka książkowo co około 3 godziny na karmienie i zmiana pieluchy.
Cudowny ten czas razem, czasami po prostu leżę i się przyglądam na nią, bo wiem jak dzieci szybko rosną i jak się zmieniają.
Mam pytanie, wywolujecie może gdzieś przez Internet zdjęcia? Albo gdzie stacjonarnie można wywołać w dobrej cenie i jakości?[emoji4]
IMG_20190617_181228_112.jpeg

Cześć ciocie. Już 3 dni w domu za nami. Pierwsze dwie noce to mała buszowała, a w dzień odsypiala. Bałam się, że się nie przestawi. Ale dzisiaj nareszcie dała mi pospać, pobudka książkowo co około 3 godziny na karmienie i zmiana pieluchy.
Cudowny ten czas razem, czasami po prostu leżę i się przyglądam na nią, bo wiem jak dzieci szybko rosną i jak się zmieniają.
Mam pytanie, wywolujecie może gdzieś przez Internet zdjęcia? Albo gdzie stacjonarnie można wywołać w dobrej cenie i jakości?[emoji4]
Zobacz załącznik 987517

W Empiku maja korzystne ceny :)

Zobacz załącznik 987517
Jej jakie cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] karmisz piersią? Czy mleczkiem mm?
Co do zdjęć ja często wywołuje przez internet na allegro ;)

Martoosia ładne te łóżeczko [emoji7] mój m. dla swojej córci by takie kupił, nie dość że białe to jeszcze ta "rama" taka nie standardowa.
Słuchaj kiedy planujesz przenieść Tosię do pokoju chłopców? Ja myślę że tak z 1,5roku-2lat. Ja już myślę nad łóżkiem piętrowym hehe. Hubcia przenieśliśmy do jego pokoju jak miał niecałe 1,5roku. Nagle poczuliśmy się jakbyśmy byli sami w domu [emoji23]

Moja przeprowadzila sie do swojego pokoju jak miala 2.5 roku sama zdecydowala. Z Jaskiem tez poczekamy az sam zdecyduje np i raczej od razu zrobimy mu swoj pokoj
Tzn ja wolalabym by dzieci spaly razem, ale niemaz chce od razu by mialy swoje pokoje

Jej jakie cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] karmisz piersią? Czy mleczkiem mm?

Martoosia ładne te łóżeczko [emoji7] mój m. dla swojej córci by takie kupił, nie dość że białe to jeszcze ta "rama" taka nie standardowa.
Słuchaj kiedy planujesz przenieść Tosię do pokoju chłopców? Ja myślę że tak z 1,5roku-2lat. Ja już myślę nad łóżkiem piętrowym hehe. Hubcia przenieśliśmy do jego pokoju jak miał niecałe 1,5roku. Nagle poczuliśmy się jakbyśmy byli sami w domu [emoji23]

Mysle ze te max 2 lata to juz czas. Wszystko wyjdzie w praniu.

reklama

Dziekujemy [emoji8] Karmię piersią, na razie nam to dobrze wychodzi.
Tylko mała ulewa, ale jak ja po karmieniu biorę do odbicia to nic nie odbija tylko potem się leje :(

Do góry