reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To chyba już nic więcej nie wymyślisz...
No chyba [emoji3525]
To moja mala bardzo dobrze znosi gorac. Ubrana w body, albo koszulke i pampers. W nocy spi w cienkim spiworku. Ona chyba jest cieplolubna.

Kupilam dzisiaj pieluchy dada 3 sensitive biale. Sa calkiem inne niz pampersy, narazie wydaje mi sie, ze fajne i dyche tansze
Jeju a moja jak muszę jej ubrać body żeby np wsadzić do fotelika jak jedziemy to od razu krzyk... Zdejme to już spokojna... [emoji53] Nawet w nocy śpi w samym pampersie tylko ewentualnie pod pieluszka...

reklama
Tak, co dwa dni krochmalimy [emoji14] po nocy jest lepiej jak jest chłodniej, w dzień znowu się nasila. Mi się wydaje że ja mu trochę szkodzę bo jednak jest kontakt ciało do ciała jak go karmię a ze mnie się leje. No ale nic nie zrobię
No właśnie u nas to samo, jak je to zaraz cała zlana potem jest, tak samo ja...
No ale ja nie chcę za bardzo dawać z butelki a do tego i tak dochodzi to że najlepiej się uspokaja leżąc na brzuszku na mnie więc co rusz na mnie lezy..

No ale ja nie chcę za bardzo dawać z butelki a do tego i tak dochodzi to że najlepiej się uspokaja leżąc na brzuszku na mnie więc co rusz na mnie lezy..
Masz bambusowy otulacz? Ja oddzielam nasze ciała żebyśmy się nie kleili do siebie...

Mozna dac na siebie pieluche i na nia polozyc dziecko, wtedy nie ma takiego lepidla.
A karmienie to chyba teraz lepiej z poduszka

Dokladnie dziewczyny.. My uzywany tez tetry i bambusowa mgielke ktora wypralam przed chwila i zapomnialam wyjac przed wirowaniem. Az sie boje otwierac pralke i patrzeć co z otulacza zostało. Uwielbiamy go bo ma właściwości termoregulacyjne i sama sie nim okrywam dla ochlody.

@paulina1994 Kochana trzymam za was kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] Wszystko się ułoży, Leoś jest na pewno silnym chłopcem. Pomodlę się w jego intencji, bo tylko tak mogę pomóc. I o siłę dla Ciebie, bo teraz musisz mieć jej dużo. Ściskam mocno[emoji8]

@ilonaz Gratuluję Kochana! Ślicznie wygladacie jak na chwilę po porodzie! Dzielna z Ciebie kobieta! Jak się rodziło SN na Kraśnickich?? Zadowolona jesteś z opieki?? Był przy porodzie nasz lekarz akurat?

@paulina1994 Kochana trzymam za was kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] Wszystko się ułoży, Leoś jest na pewno silnym chłopcem. Pomodlę się w jego intencji, bo tylko tak mogę pomóc. I o siłę dla Ciebie, bo teraz musisz mieć jej dużo. Ściskam mocno[emoji8]

@ilonaz Gratuluję Kochana! Ślicznie wygladacie jak na chwilę po porodzie! Dzielna z Ciebie kobieta! Jak się rodziło SN na Kraśnickich?? Zadowolona jesteś z opieki?? Był przy porodzie nasz lekarz akurat?
Dziękujemy [emoji7] jestem bardzo zadowolona z opieki tutaj. Naszego doktorka nie było, ale może to i dobrze. U niego w gabinecie tydzień wcześniej wychodziło 4kg na usg. I powiedział, że jak nie urodzę to żebym zgłosiła się dzień po terminie. Jak na usg wyjdzie ok 4200-4300 to cc mi zrobi. No i mówiła położna wczoraj że bez dyskusji zrobiłby mi cc. A tak trafiłam znienacka, wyszło 3700 i wszyscy cali i zdrowi [emoji3] pomocne są polozne i same zaglądają do nas co raz

reklama
Dziękujemy [emoji7] jestem bardzo zadowolona z opieki tutaj. Naszego doktorka nie było, ale może to i dobrze. U niego w gabinecie tydzień wcześniej wychodziło 4kg na usg. I powiedział, że jak nie urodzę to żebym zgłosiła się dzień po terminie. Jak na usg wyjdzie ok 4200-4300 to cc mi zrobi. No i mówiła położna wczoraj że bez dyskusji zrobiłby mi cc. A tak trafiłam znienacka, wyszło 3700 i wszyscy cali i zdrowi [emoji3] pomocne są polozne i same zaglądają do nas co raz
Czyli nasz doktorek jest aż za bardzo przezorny[emoji6] a to że do niego chodziłaś w czasie ciąży myślisz, że miało wpływ na opiekę podczas porodu?? Miałaś swoją położna czy coś takiego?? Chodziłaś na szkole rodzenia do tej położnej, którą on poleca?? Jak tak, to uważasz, że coś Ci to dało?? Sorki, że tyle pytań. Jak nie masz czasu to nie odpisuj[emoji4] zrozumiem[emoji8]

Do góry