reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kamila do kąpania małą i często do cyca żeby piła, nic więcej nie zrobisz :/

Malinka super że dobrze zniosłaś, jednak jest to operacja jakby nie było więc dobrze jak się unika jakichkolwiek powikłań :))

Moje dziecko ma potówki na całej górnej połowie ciała :/ siedzi w samym pampersie, kąpany rano i wieczór... Ale co się dziwić jak 30 stopni w domu...

reklama

No to robimy, kąpiel rano i wieczorem a w dzień leży w wózku pod zwilzona pieluszka to widać że trochę jej lepiej ale i tak biedna taka w tym upale...
No i też ma potowki na szyi [emoji58]

To moja mala bardzo dobrze znosi gorac. Ubrana w body, albo koszulke i pampers. W nocy spi w cienkim spiworku. Ona chyba jest cieplolubna.

Kupilam dzisiaj pieluchy dada 3 sensitive biale. Sa calkiem inne niz pampersy, narazie wydaje mi sie, ze fajne i dyche tansze

Dziewczyny jak wasze maluchy znoszą te upały?? Moja wczoraj większość dnia przespala a dziś od rana pospala może z 15minut... Biedna tak się męczy w taką pogodę a ja nie mam pomysłu jak jej ulżyć [emoji3525]
U nas calkiem niezle. Widze zr Filip sie nie poci a sen za dnia raz lepszy raz słabszy. Sa dni ze wstaje je i spi a sa dni że jest bardziej aktywny ale nie marudzi jakos szczególnie.

Pewnie to powazna ingerencja w cialo. Uwazac trzeba przez pol roku. Zobacze co w srode mi gin powie.

Co do potowek próbowałaś skrobie ziemniaczana?

Pewnie to powazna ingerencja w cialo. Uwazac trzeba przez pol roku. Zobacze co w srode mi gin powie.

Co do potowek próbowałaś skrobie ziemniaczana?
Tak, co dwa dni krochmalimy [emoji14] po nocy jest lepiej jak jest chłodniej, w dzień znowu się nasila. Mi się wydaje że ja mu trochę szkodzę bo jednak jest kontakt ciało do ciała jak go karmię a ze mnie się leje. No ale nic nie zrobię

Tak, co dwa dni krochmalimy [emoji14] po nocy jest lepiej jak jest chłodniej, w dzień znowu się nasila. Mi się wydaje że ja mu trochę szkodzę bo jednak jest kontakt ciało do ciała jak go karmię a ze mnie się leje. No ale nic nie zrobię
Znam to. My sie karmimy cycem w nocy a w dzien sciagam i podaje z butli.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry