reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Paulinka ja też z Wami myślami jestem !
Probuj z tą laktacja może sie uda. Jak to sie stalo w ogole ? Tak nagle Ci te wody odeszly ?

Mnie powoli puszcza znieczulenie po CC, o małym niestety za dużo nie wiem tyle tylko, że jest w inkubatorze i waży 1800 g, trzymajcie kciuki żeby sobie poradził, ja go pewnie dopiero zobaczę wieczorem jak mnie ogarna...
Na razie puszczają emocje więc łzy lecą ciurkiem szczególnie, że obok wszystkie mają dzieci...
Również jestem z Wami sercem! Będzie wszystko dobrze kochana!!!

Ja tu się urlopuję i nie zaglądałam dawno na forum a tu tyle się wydarzyło...

Paulina trzymam bardzo mocno kciuki za Was! Duży chłopczyk więc na pewno sobie poradzi. Sercem jestem z Wami tak jak inne Dziewczyny [emoji813]

Ilona - serdecznie gratuluję [emoji8]

My zaraz wracamy do domu. Jakieś 600 km drogi przed nami. Postaram się Was w weekend nadrobić i już pozostać bardziej aktywna. Leci teraz u mnie 35 tydzień. W poniedzialek mam wizytę u ginekolog bo 5 tygodniach przerwy więc wreszcie się dowiem co słychać u mojego synka.

Trzymajcie się [emoji8]

Paulina trzymam bardzo mocno kciuki za Was! Duży chłopczyk więc na pewno sobie poradzi. Sercem jestem z Wami tak jak inne Dziewczyny [emoji813]

My zaraz wracamy do domu. Jakieś 600 km drogi przed nami. Postaram się Was w weekend nadrobić i już pozostać bardziej aktywna. Leci teraz u mnie 35 tydzień. W poniedzialek mam wizytę u ginekolog bo 5 tygodniach przerwy więc wreszcie się dowiem co słychać u mojego synka.

Trzymajcie się [emoji8]
O ja, podziwiam cię że w tym tyg w taką długą drogę pojechaliście [emoji44]aha się boję do mamy jechać na dłużej hehe.

Paulina, jak tam u was kochanie?

reklama

Trzymajcie się [emoji8]

Szerokiej drogi przed wami :*

Do góry