reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

23tc ale ta dziewczynka urodziła się w DE? Niezły palant z tego faceta, widać że cholera go brała ze była żona układa sobie życie [emoji849]
Ale pocieszające że takie maleństwa mają szansę na przeżycie.

Wierzę że będzie dobrze z Leonkiem.
@raz_dwa_trzy też chyba urodziła w podobnym tygodniu
Tak w DE. Gosc niby tez ulozyl sobie ale toczy nierowna walke o corke. Niektórzy to typowe betony.

reklama
Mnie powoli puszcza znieczulenie po CC, o małym niestety za dużo nie wiem tyle tylko, że jest w inkubatorze i waży 1800 g, trzymajcie kciuki żeby sobie poradził, ja go pewnie dopiero zobaczę wieczorem jak mnie ogarna...
Na razie puszczają emocje więc łzy lecą ciurkiem szczególnie, że obok wszystkie mają dzieci...

Mnie powoli puszcza znieczulenie po CC, o małym niestety za dużo nie wiem tyle tylko, że jest w inkubatorze i waży 1800 g, trzymajcie kciuki żeby sobie poradził, ja go pewnie dopiero zobaczę wieczorem jak mnie ogarna...
Na razie puszczają emocje więc łzy lecą ciurkiem szczególnie, że obok wszystkie mają dzieci...
Kochana jesteśmy wszystkie z wami [emoji8][emoji8]
Mały na pewno sobie poradzi, nie jest taki malutki ale na pewno dzielny i da sobie świetnie radę [emoji123] trzymaj się kochana[emoji8][emoji8]

Paulus będzie dobrze. Najważniejsze zeby synek byl silny a wtedy szybciutko wyjdziecie do domku i bedziecie cieszyc sie sobą. Bardzo sie o was martwimy i myslimy o was.

Rozumiem Cię, też nie dostałam od razu małego a inne obok miały :/ i reagowałam płaczem jak dzieci obok płakały :/
Na sto procent sobie świetnie poradzi, na pewno ma też świetną opiekę! Skup się teraz na sobie żebyś jak najszybciej doszła do siebie, w końcu jeszcze chwilka i najbardziej będzie Leonkowi potrzebna mama [emoji173][emoji8]

Nie pamiętam jeszcze czy chciałaś karmić piersią czy nie, ale jeśli tak to ścigaj tam personel już teraz żeby ściągali Ci siarę i dali małemu. Mi przez zaniedbanie tego tematu przez personel zajęło 3 tygodnie walki żeby cokolwiek zaczęło lecieć, kolejne 3 żeby nauczyć się przystawiać małego i żeby zrezygnować z dokarmiania

Nie pamiętam jeszcze czy chciałaś karmić piersią czy nie, ale jeśli tak to ścigaj tam personel już teraz żeby ściągali Ci siarę i dali małemu. Mi przez zaniedbanie tego tematu przez personel zajęło 3 tygodnie walki żeby cokolwiek zaczęło lecieć, kolejne 3 żeby nauczyć się przystawiać małego i żeby zrezygnować z dokarmiania

Z tego co wiem, Paulina pisała nam, że lekarz nalegał na ściągnięcie mleka zaś. Może wieczorem Paulinę spionizują to pewnie się tym bliżej zajmą.

reklama
Tak dokładnie, mąż ma mi przywieźć laktator i wieczorem będę próbować cokolwiek ściągać, właśnie byli pytać o zgody na szczepienia małego oczywiście nie teraz, ale później, chyba nie ma co myśleć tylko niech postępują zgodnie z procedurami bo chyba nie mam za bardzo co wymyślać na tym etapie...

Do góry