reklama
No byly 3 miesiace w szpitalu ale mala jak na 23tc wazyla 400 albo 500 g więc nie tak mało jak inne dzieci. Sprawa ma dluga historie bo przez to straciła najstarsza corke ktora ma z innym facetem.. Wykorzystali fakt ze ona w szpitalu z malenstwem i ze zaniedbuje corke i teraz ona zostala w DE z dziećmi a corka w PL u ojca ktory ograniczyl kontakt, nie daje do tel a corka tak ustawiona ze nie chce z mama rozmawiać23 tc nawet sobie tego nie wyobrazam co musiala czuc jak jechala na porodowke
Gratulacje ogromne czekamy na foteczke duzo zdrowka i sil dla was.@ilonaz właśnie urodziła dzisiaj [emoji3590]
Tez tak mysle!! Daj predko znac jak sie cos dowiesz. Az sie skupic nie moge tak intensywnie myślę o nich.Pogratuluj jej od nas! [emoji178][emoji178][emoji178]
Mam nadzieje, że i ja wam nie napisze że Paulina urodziła. Poki co cisza. Obstawiamy szybkie cc u niej :/ czekamy na wieści
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Daj znax jak będziesz coś wiedziała [emoji110][emoji110]Pogratuluj jej od nas! [emoji178][emoji178][emoji178]
Mam nadzieje, że i ja wam nie napisze że Paulina urodziła. Poki co cisza. Obstawiamy szybkie cc u niej :/ czekamy na wieści
Myślę ze ilonaz niedługo się i tu odezwie co i jak [emoji3590] ale powiem wam że Adrianka jest śliczna [emoji3590][emoji3590][emoji7]
No do sierpnia już na prawdę niedaleko ale niech Tosia siedzi i siedzi jeszcze [emoji6]No to @Misty29 została i moja kolej [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] nieeee!!!!
Mam zamiar byc ta, na której poród sie czeka do sierpnia conajmniej.
Anolik
Mała zasnęła, więc napiszę co nieco. Miałam biegunkę i twardnienia brzucha wieczorem ale bezbolesne, odszedł czop ale zasnęłam jakoś po północy i obudziłam się 1.30 to od tej pory skurcze bolesne co jakieś 4 min. Prysznic ich nie wyciszyl. Obudziłam męża, ogarnęłam włosy i torby i w drogę. Dojechaliśmy na 4. Na IP rozwarcie 4cm i napuchnięty pęcherz plodowy. Potem usg - wyszło im 3700. I jazda na porodowke. Ponad godzina pod ktg gdzie skurcze coraz bardziej bolały ale mała się słabo ruszala i musieli sprawdzać. Jak wstałam z ktg od razu za piłkę się wzięłam i nagle bach wody się polały. Chyba z 5 razy się polało i do tego krew z szyjki cały czas. Pani mnie na badanie A ja po godzinie pod ktg i 10 min na piłce rozwarcie 7cm. I się zaczęło, przy 8-9 cm miałam tak silne parte, chyba z 40 min parłam były dla mnie najgorsze. Ło masakra. Główka duża mąż był nieoceniony, personel w szoku że u pierwiastki taki express i bardzo mnie chwalimy dzięki czemu dobrnelam do końca. Łożysko to już pikuś, nacięcie mam na dwa szwy i nic mnie nie bolało. Teraz leżymy, Adrianka piękny odruch ssania ma i pociumkala z godz teraz śpi. A ja z mężem siedzę i jem
martoosia04
Mała zasnęła, więc napiszę co nieco. Miałam biegunkę i twardnienia brzucha wieczorem ale bezbolesne, odszedł czop ale zasnęłam jakoś po północy i obudziłam się 1.30 to od tej pory skurcze bolesne co jakieś 4 min. Prysznic ich nie wyciszyl. Obudziłam męża, ogarnęłam włosy i torby i w drogę. Dojechaliśmy na 4. Na IP rozwarcie 4cm i napuchnięty pęcherz plodowy. Potem usg - wyszło im 3700. I jazda na porodowke. Ponad godzina pod ktg gdzie skurcze coraz bardziej bolały ale mała się słabo ruszala i musieli sprawdzać. Jak wstałam z ktg od razu za piłkę się wzięłam i nagle bach wody się polały. Chyba z 5 razy się polało i do tego krew z szyjki cały czas. Pani mnie na badanie A ja po godzinie pod ktg i 10 min na piłce rozwarcie 7cm. I się zaczęło, przy 8-9 cm miałam tak silne parte, chyba z 40 min parłam były dla mnie najgorsze. Ło masakra. Główka duża mąż był nieoceniony, personel w szoku że u pierwiastki taki express i bardzo mnie chwalimy dzięki czemu dobrnelam do końca. Łożysko to już pikuś, nacięcie mam na dwa szwy i nic mnie nie bolało. Teraz leżymy, Adrianka piękny odruch ssania ma i pociumkala z godz teraz śpi. A ja z mężem siedzę i jemZobacz załącznik 985720
Cudo dziewczynka [emoji178][emoji178][emoji178] gratulacje!
Szybkiego powrotu do formy. I długiej drogi mlecznej.
Wiktorka88 O
Ilonka gratulacje
reklama
martoosia04
Paulina urodziła przez cc - 1800g maluch miał. Nic wiecej nie wie. Czekamy dalej na jakies wieści od niej.