reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ann mi mówili w szpitalu, ze wody się odnawiają i nie raz można powstrzymać. Nie wiem czy jesli cale odejdą czy tylko gdy się sączą.
W każdym razie 32 tydzien to nie tragedia i na pewno dadzą rade

Czasem lepsza opcja jest porod niz podtrzymanie ciazy, tak slyszalam w szpitalu. A jesli całkiem odejda wody i sa czeste skurcze to raczej tego nie robia, no chyba ze sie sacza i akcja sie nie rozkrecila :/

Paulina juz ma skurcze. Lekarze nie pomagają stwierdzeniami, że „beznadziejna sytuacja i dobrze by było potrzymać jeszcze ze dwa tyg”.

Jak takie coś słyszę... kur*wa jakby miała dziewczyna na to wpływ[emoji36]
Kurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.

Kurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.
23 tc :o nawet sobie tego nie wyobrazam co musiala czuc jak jechala na porodowke

reklama
Do góry