Ann89
Fanka BB :)
Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?Martoosia może uda im się wyciszyć skurcze żeby dotrwala 2 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?Martoosia może uda im się wyciszyć skurcze żeby dotrwala 2 tyg
Kurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.Paulina juz ma skurcze. Lekarze nie pomagają stwierdzeniami, że „beznadziejna sytuacja i dobrze by było potrzymać jeszcze ze dwa tyg”.
Jak takie coś słyszę... kur*wa jakby miała dziewczyna na to wpływ[emoji36]
Tak. Mojej bratowej tak wstrzmali o 5 dni.. Caly czas w pompie fenoterol, sterydy na pluca malemu i duzo nawadniac. Po 5 dniach musieli jej to zatrzymywanie wywolywac.Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?
23 tc nawet sobie tego nie wyobrazam co musiala czuc jak jechala na porodowkeKurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.
@ilonaz właśnie urodziła dzisiaj [emoji3590]