reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mallina ja mysle, że bedzie dobre.
U nas byl wczoraj rehabilitant mlody ma cos z moesniami brzucha rozeszly mu się czy coś w tym stylu. Dostalismy ćwiczenia i działamy.

reklama
Kresa biala to i u mnie sie rozlazla.
Nadal Filip ma przepukline pepkowa.
Ciekawe czy schowa mu sie samo. Jutro mamy 1.5 miesiaca :) ale ten czas leci. A maly juz taki fajny ciekawy wszystkiego, i potrafi wreszcie polezec grzecznie, uśmiecha sie. Zaczal sie ten najfajniejszy okres :)

Nasza paulina1994 jest w szpitalu. Odeszły jej wody. Dziewczyny trzymajcie za nia i malucha kciuki. Obecnie 32tc [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
O moj boze!! Az mnie gesia skorka obleciala cale cialo.
Trzymam kciuki!! Na szczescie juz daleko byla!! Lekarze sa w stanie jeszcze nawadniac ja, podac sterydy i wtedy pozwolic dziecku przyjść na swiat.

Paulina juz ma skurcze. Lekarze nie pomagają stwierdzeniami, że „beznadziejna sytuacja i dobrze by było potrzymać jeszcze ze dwa tyg”.

Jak takie coś słyszę... kur*wa jakby miała dziewczyna na to wpływ[emoji36]

reklama
Nasza paulina1994 jest w szpitalu. Odeszły jej wody. Dziewczyny trzymajcie za nia i malucha kciuki. Obecnie 32tc [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Ojeju... [emoji3525] 32tc to nie jest już najgorzej no ale i nie najlepiej [emoji3525] mam nadzieję że będzie z maluszkiem wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry