reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Martuś gdzie kupujesz ciuchy ciążowe? Dzisiaj w biedrze kupiłam krótkie spodenki dresowe, akurat pasują na mój tyłek. Ale mam mega problem z ciuchami dla mnie [emoji20]

reklama
Dla mnie zakupy w ciuchu dla dziecka sa niezastapione. Juz nawet nie mowiac o cenie, ale jakosc jaka fajna. Nie wiem czy juz wstawialam tu nowe lowy za 50zl, jesli tak to omijajcie :)
IMG_20190611_190259-2080x1560.jpg
IMG_20190611_190202-2080x1560.jpg
IMG_20190611_190142-2080x1560.jpg
IMG_20190611_190104-1560x2080.jpg

IMG_20190611_185918-1560x2080.jpg

Jestesmy po szczepieniu. Lilianka tylko pisnela. Oby sie tylko dobrze czula. Za dwa tygodnie następne

Ostatnia edycja:
Dla mnie zakupy w ciuchu dla dziecka sa niezastapione. Juz nawet nie mowiac o cenie, ale jakosc jaka fajna. Nie wiem czy juz wstawialam tu nowe lowy za 50zl, jesli tak to omijajcie :)Zobacz załącznik 985387Zobacz załącznik 985388Zobacz załącznik 985389Zobacz załącznik 985392
Zobacz załącznik 985395
Jestesmy po szczepieniu. Lilianka tylko pisnela. Oby sie tylko dobrze czula. Za dwa tygodnie następne

Z chęcią odkupie zaś te ogrodniczki różowe z króliczkiem [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

Super łowy [emoji2956] Szukałam właśnie spiworkow ale akurat nie mieli na stanie
Dla mnie zakupy w ciuchu dla dziecka sa niezastapione. Juz nawet nie mowiac o cenie, ale jakosc jaka fajna. Nie wiem czy juz wstawialam tu nowe lowy za 50zl, jesli tak to omijajcie :)Zobacz załącznik 985387Zobacz załącznik 985388Zobacz załącznik 985389Zobacz załącznik 985392
Zobacz załącznik 985395
Dobrze że maleńka spokojnie przeszła szczepienie.

kupilam rozm 68. Filipek jest dosc duzy i moze bedzie na dluzej.

zazdroszcze wam tych zakupow w ciuchu... ja nie umiem szukac i omijam z daleka.
Daj znać jak dojdzie :))
Ja też nie umiem szukać w lumpie, chociaż nie ukrywam, że pajace bym z miłą chęcią przyjęła bo zamierzam używać tylko do spania, a w H&M ceny z kosmosu ;)

reklama
Daj znać jak dojdzie :))
Ja też nie umiem szukać w lumpie, chociaż nie ukrywam, że pajace bym z miłą chęcią przyjęła bo zamierzam używać tylko do spania, a w H&M ceny z kosmosu ;)
Boje sie ze przegielam z tym rozmiarem 68 ale moze spodenki az tak zle nie beda wygladac a bodziaki z kolnierzykiem juz mu kupilam. Chyba dokupie jeszcze granatowa muszke ale w necie bo u mnie nie ma.

Do góry