reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..
Dziewczyny na wątku mówią że zdecydowanie :) spójrz to jest dresik na 62 wydaje się być naprawdę spory :) a tu masz porównanie dresów z Cocodrillo zdecydowanie mniejsze :)
1560419172202.jpeg
1560419256888.jpeg

reklama
Dziewczyny na wątku mówią że zdecydowanie :) spójrz to jest dresik na 62 wydaje się być naprawdę spory :) a tu masz porównanie dresów z Cocodrillo zdecydowanie mniejsze :)Zobacz załącznik 985250Zobacz załącznik 985251
no jest roznica tylko jestem ciekawa czy wciskac Filipa w 62 czy lepiej 68 i bedzie na dluzej... znalalam jeszcze cos takiego

kurde spodenki bardzo podobaja mi sie z zestawu Pauli... do tego wolalabym zamiast tej szarej koszulki polo body kr rekaw z kolnierzykiem biale.

kupilam jednak ten komplet i kupie u nas biale body z kolnierzykiem na kr. rekawek.

na nozki zaloze mu biale skarpetki bo on tak kopie ze bucikow by nie utrzymal.

Zobacz załącznik 984976
Tylko duzo wody mi matka leeej ;D haha
jej jak się jej podoba pluskanie :D
ok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..
Widzę żę już kupiłaś. Oba kompleciki bardzo ładne. Co do H&M to faktycznie na malutkie ciuszki jest zawyżona rozmiarówka więc myślę że Filipek do końca lata pochodzi w tych ciuszkach ;)

Byłam wczoraj w ciuchu i kupiłam kolejne ciuchy dla Zuzki hehe

kupilam rozm 68. Filipek jest dosc duzy i moze bedzie na dluzej.

zazdroszcze wam tych zakupow w ciuchu... ja nie umiem szukac i omijam z daleka.

reklama
Do góry