reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Ann89 Jeju jaka temperatura [emoji33]

Czy ja mówiłam kiedyś że ciąża szybko mija?? Noo to jest nic w porównaniu z tym jak już dzidzia jest na świecie... U nas wczoraj tydzień stuknal[emoji33]

Mała jest grzeczna, spokojna, śpi, je, kupa, je, śpi i tak w kółko [emoji3590]
Młody już się trochę uspokoił ale nadal focha strzelić potrafi... Mam nadzieję że do niedzieli mu przejdzie całkiem... [emoji849] Boję się tej niedzieli i kolejnych dni jak jasna cholera [emoji849]

A tu moje [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 984226
Ale słodziaki [emoji7] zastanawiam się czy w sierpniu sprawdza się jeszcze u nas rampersy ? Mam tylko jednego i może warto domówić ? [emoji848]
Nie wiem co gorsza lato z brzuchem czy z noworodkiem [emoji23]

reklama
Jakbyś jeszcze była zainteresowana to na wyprzedaży jest taki komplet z pełną rozmiarówka ;)
Screenshot_20190612-190734.jpeg

ja nie moge znalec tego...
znalazlam na 5.10.15 jeszcze inny ale tez rozmiarowo kiepsko. wskocze dzis do siebie stacjonarnie i zobacze.

https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0701833001.html

Z tego jest 62 największe, ale pamiętaj, że H&M ma większą rozmiarówke niż inne sklepy, szczególnie w tych komplecikach ;)

A ogólnie instalujesz aplikacje H&M wchodzisz w wyprzedaże/dziecko/niemowlę do 9 msc i albo masz jeszcze chłopiec od 4 msc ale to od 68 wzwyż :) spójrz bo mają fajne te ubranka i cena przystępna :))

reklama
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0701833001.html

Z tego jest 62 największe, ale pamiętaj, że H&M ma większą rozmiarówke niż inne sklepy, szczególnie w tych komplecikach ;)

A ogólnie instalujesz aplikacje H&M wchodzisz w wyprzedaże/dziecko/niemowlę do 9 msc i albo masz jeszcze chłopiec od 4 msc ale to od 68 wzwyż :) spójrz bo mają fajne te ubranka i cena przystępna :))
ok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..

Do góry