reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Plakala tylko w pierwszy dzien jak przyjechalismy. Pozniej juz nie. Wtedy moglo byc od podrozy, albo nowe otoczenie. Ale tak ostatnio trafilam na post o skoku rozwojowym i to tez moglo byc to. Na nastepny dzien zaczela podnosic glowe, trzymac ja prosto i obracac sie z plecow na bok :o takze moze faktycznie dziecko sie na nowosci napatrzylo i pooszlo :D

Mama dzisiaj pojechala do szpitala. Czekam na meza, musi znowu jechac tyle godzin, bo nie mam z kim dziecka zostawic ,a jutro ma operacje pojade do niej z samego rana. Tak bardzo sie boje, zeby tylko dobrze to zniosla. A pozniej czekanie na histopatologie :(
3mam kciuki za mamę kochana. Daj znać jak już będzie po. Dobrze że.jestes.przy niej, razem łatwiej przez.to wszystko przejść [emoji8]

reklama
Mamy dzisiaj miesiąc :) od 5 min dokladnie miesiąc temu byl Fifi z nami na swiecie :)

Załączniki

• IMG_20190530_145432.jpg
    IMG_20190530_145432.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 78
Piesek po operacji dochodzi do siebie. Wyszla juz raz z legowiska. Poglaskalam i odnioslam. Caly czas sobie odsypia. Jest mega dzielna. Za chwile musze isc do ksiedza wiec tesciowa przyjdzie mi z nia zostac bo boje sie zostawić sama w domu :(
A Fifi przy okazji bedzie mial spacer. Pogoda cudna tylko od wczorak mamy problem bo kupy nie moze zrobic tylko takie pierdki z kleksami i ciagle sie prezy i wygina.. Od 5 na nogach jestem na pełnych obrotach i nie wiem cko dzis noc przyniesie. Ale bede dawac mu troche wody moze cos pomoze i sobie kupie herbate koperkowa.

Czytam wlasnie, ze na swiat przyszlo dziecko w 23 tyg ciazy 243g, 5 miesiecy w inkubatorze i jest juz w domu. Szok, nawet sobie nie potrafie tego wyobrazic.

Lekarz super.. Powiedział ze woreczek jak najbardziej do usuniecia ale to nie on daje mi raczej bole.. Objawy klinicznie nie do konca pasują. Ale moj wynik gastroskopii nie jest ok. Mam w opuszku dwunastnicy krwawe wybroczyny lekarz nazywa to wrzodami lub nadzerkami bo tak sie nazywa kazdy ubytek w blonie sluzowej czy to zoladka czy dwunastnicy. Dostalam leki.. Mam je brac na 2 godz przed karmieniem.. Jesli bole sie zmniejsza lub ustapia do 3 dni to znaczy ze mam robic kuracje 3 miesiace tym lekiem.. Potem znow gastroskopia i test na helicobacter pylori. Jesli wyjdzie dodatni antybiotyki dwa ale jak skoncze karmic. No i woreczek wtedy tez mozna usunac jako zabieg planowy po skończonym karmieniu. A jesli nie mina bole do 3 dni to mam juz w teczce skierowanie na oddzial w Świebodzinie i wtedy laparoskopowo mi beda usuwac woreczek. Lekarz powiedzial ze bede w szpitalu 1 dobe ale karmienie do zlewu wtedy. Bede musiala sie jakos odciagac.

reklama
Lekarz super.. Powiedział ze woreczek jak najbardziej do usuniecia ale to nie on daje mi raczej bole.. Objawy klinicznie nie do konca pasują. Ale moj wynik gastroskopii nie jest ok. Mam w opuszku dwunastnicy krwawe wybroczyny lekarz nazywa to wrzodami lub nadzerkami bo tak sie nazywa kazdy ubytek w blonie sluzowej czy to zoladka czy dwunastnicy. Dostalam leki.. Mam je brac na 2 godz przed karmieniem.. Jesli bole sie zmniejsza lub ustapia do 3 dni to znaczy ze mam robic kuracje 3 miesiace tym lekiem.. Potem znow gastroskopia i test na helicobacter pylori. Jesli wyjdzie dodatni antybiotyki dwa ale jak skoncze karmic. No i woreczek wtedy tez mozna usunac jako zabieg planowy po skończonym karmieniu. A jesli nie mina bole do 3 dni to mam juz w teczce skierowanie na oddzial w Świebodzinie i wtedy laparoskopowo mi beda usuwac woreczek. Lekarz powiedzial ze bede w szpitalu 1 dobe ale karmienie do zlewu wtedy. Bede musiala sie jakos odciagac.
A teraz Ci sprawdzili czy nie masz helicobacter ?

Do góry