reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Krzywą robi sie miedzy 24 a 28. Ja robilam w 24+1
Ja juz mam stres przed jutrem..
Tak sie boje o psa czy wszystko bedzie dobrze.. Czy obudzi sie z narkozy.. Czy szew nie bedzie jakims obrzydliwym pentolkiem..
Koszmar az sie bije z myślami ale wiem ze teraz juz ratujemy jej zycie.
Doskonale cie rozumiem. Ja jak odprowadzałam mojego psa na kastrację, to ryczałam po wyjściu z kliniki [emoji33] jak bóbr!
Będzie ok, piesia na bank da rade z narkozą. Trzymam kciuki. :*
paulina1994
Oprócz tego nocnego bólu podbrzusza jak na @ czuje się całkiem dobrze ) aktualnie chyba mam fotkę z 29 tc teraz nie robiłam jeszcze ale zamówiłam w końcu wózek Adamex Hybryd Plus i po powiecie do domu dopadły mnie wątpliwości czy dobrze zrobiłam oooo matulo jaki niezdecydowany człowiek ze mnie ;pI jak się czujesz? [emoji3526]
Brzusio pokaż [emoji6]
paulina1994
Trzymam kciuki za Was i mega wam współczuję ;( jeszcze doczytałam, że teraz psinka wam doszła na domiar złego ehTeraz moje kochane udało mi się dodzwonić w koncu do tego lekarza ze Swiebodzina niby najlepszy laparoskopista w okolicy na wizyte prywatna i jutro o 20 ją mam więc dowiem sie co ze mna zrobi. Ale powiem mu o maluchu, ze jestem jeszcze 2 tyg w pologu ale trzeba sie spieszyc bo ja jem tylko parowki a karmie piersią i wczoraj mialam atak juz po parowkach. Od tesciowej wiem bo tez na to cierpiala ze jak juz parowki mi szkodzą to zaraz bede zyc na wodzie po ktorej tez beda ataki i wymioty. Nie chcę do tego dopuscic musimy sie spieszyć z tym.
Jaka laleczka [emoji7]Zobacz załącznik 978842
Ale, ze jak to wszystkie forumowe ciotki zaraz urodza ? ;D
paulina1994
Ja dziś byłam u neurochirurga, który prowadził mnie te kilka lat wstecz, porodu innego niż przez CC nie widzi także czeka mnie planowana cesarka, trochę się boje, ale co ja mogę teraz najważniejszy jest mały, a ja jakoś przeżyje
Teraz moge smialo mowic ze z doswiadczenia wiem ze cesarka nie jest straszna.Ja dziś byłam u neurochirurga, który prowadził mnie te kilka lat wstecz, porodu innego niż przez CC nie widzi także czeka mnie planowana cesarka, trochę się boje, ale co ja mogę teraz najważniejszy jest mały, a ja jakoś przeżyje
Wiadomo kazda z nas ma inny prog bólu ale ja myślę ze najważniejsze jest to jak nastawisz sie w glowie.
Ja sie nastawilam ze bedzie super, ze nie boli i szybko wstane.. I tak też było. Będzie dobrze a brzusio masz sliczniutki
martoosia04
Tort i dla was za rozpoczęty 7 miesiąc [emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji511][emoji511] witaj 3 trymestrze!
Ann89
Dokladnie. CC nie takie straszne. Też miałam planowane [emoji6] pociesz się że wiesz na czym stoisz, znasz dokładną datę, kiedy bex,oraz tulić Synka. A.sama cesarka to z 10-20min i koniec. Na ból dostaniesz leki. Dasz radę słońce,co druga z nas miała tu cc.Ja dziś byłam u neurochirurga, który prowadził mnie te kilka lat wstecz, porodu innego niż przez CC nie widzi także czeka mnie planowana cesarka, trochę się boje, ale co ja mogę teraz najważniejszy jest mały, a ja jakoś przeżyje
Ps. Piękny brzusio taki okrąglutki [emoji7][emoji7][emoji7]
@liczba śliczna panienka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak tam u mamy? Mała już lepiej się zachowuje? Jak tam się mama czuje?
@Malina o której sunia ma ten zabieg? Żeby przeszła go łagodnie [emoji110]
@Martoosia gratulacje [emoji1635][emoji898] coraz bliżej bezpiecznego terminu.
U mnie wczoraj była studniówka. Przegapiłam [emoji1787]
My dzisiaj w domu. Młody mi wczoraj wymiotował więc go dzisiaj nie prowadziłam do pla. Wyspał się do 9:00 i dzisiaj jak nowo narodzony. Tylko apetytu nie ma za bardzo co mnie trochę niepokoi... Mam nadzieję że będzie ok.
Mój m. Wczoraj poleciał do apteki i panie farmaceutki dały mu na wymioty... Avromarin. Pierwszy raz się z tym spotkałam żeby dawać tak normalnie. Na szczęście małego już więcej nie męczyło i zasnął.
Ostatnia edycja:
Zaraz jade po psa. Jestem klebkiem nerwow. Kuz po samym glupim jasiu wylam jak bóbr a co to bedzie jak mi ją taka w narkozie jeszcze odda. Niby naciecie ma mieć 3cm wiec nie powinno byc zle.. Ale ja sie tak boje żeby się wybudzila.
Filip to chyba jakis skok ma. Ciagle jeczy, placze i nie moze chwili sam polezec. Steka i czerwony sie robi, jesc nie, smok nie ehh..
Filip to chyba jakis skok ma. Ciagle jeczy, placze i nie moze chwili sam polezec. Steka i czerwony sie robi, jesc nie, smok nie ehh..
reklama
Dokladnie. CC nie takie straszne. Też miałam planowane [emoji6] pociesz się że wiesz na czym stoisz, znasz dokładną datę, kiedy bex,oraz tulić Synka. A.sama cesarka to z 10-20min i koniec. Na ból dostaniesz leki. Dasz radę słońce,co druga z nas miała tu cc.
Ps. Piękny brzusio taki okrąglutki [emoji7][emoji7][emoji7]
@liczba śliczna panienka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak tam u mamy? Mała już lepiej się zachowuje? Jak tam się mama czuje?
@Malina o której sunia ma ten zabieg? Żeby przeszła go łagodnie [emoji110]
@Martoosia gratulacje [emoji1635][emoji898] coraz bliżej bezpiecznego terminu.
U mnie wczoraj była studniówka. Przegapiłam [emoji1787]
My dzisiaj w domu. Młody mi wczoraj wymiotował więc go dzisiaj nie prowadziłam do pla. Wyspał się do 9:00 i dzisiaj jak nowo narodzony. Tylko apetytu nie ma za bardzo co mnie trochę niepokoi... Mam nadzieję że będzie ok.
Mój m. Wczoraj poleciał do apteki i panie farmaceutki dały mu na wymioty... Avromarin. Pierwszy raz się z tym spotkałam żeby dawać tak normalnie. Na szczęście małego już więcej nie męczyło i zasnął.
Plakala tylko w pierwszy dzien jak przyjechalismy. Pozniej juz nie. Wtedy moglo byc od podrozy, albo nowe otoczenie. Ale tak ostatnio trafilam na post o skoku rozwojowym i to tez moglo byc to. Na nastepny dzien zaczela podnosic glowe, trzymac ja prosto i obracac sie z plecow na bok takze moze faktycznie dziecko sie na nowosci napatrzylo i pooszlo
Mama dzisiaj pojechala do szpitala. Czekam na meza, musi znowu jechac tyle godzin, bo nie mam z kim dziecka zostawic ,a jutro ma operacje pojade do niej z samego rana. Tak bardzo sie boje, zeby tylko dobrze to zniosla. A pozniej czekanie na histopatologie