reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A teraz Ci sprawdzili czy nie masz helicobacter ?
Przychodnia nie sprawdzala. Ale lekarz u ktorego wczoraj bylam powiedzial ze po leczeniu jak przestanie bolec w ciągu tych 3 dni to kontunuuje leki i po 6 tyg mam do powtórzenia gastroskopie z testem na helicobacter. Bedziemy znac wynik to wtedy bedziemy wiedziec co wywolalo te wrzody.. Ale leczenia nie otrzymam pod helicobacter bo to sa oprocz trgo controloc jeszcze 2 antybiotyki a ich nie moge stosowac kp. Ale zawsze kuracje moge odbyc po kp a teraz wazne zeby zlagodzic zmiany i wyleczyć.. Bo przy helicobacter dodatnim beda wracac.

reklama
Przychodnia nie sprawdzala. Ale lekarz u ktorego wczoraj bylam powiedzial ze po leczeniu jak przestanie bolec w ciągu tych 3 dni to kontunuuje leki i po 6 tyg mam do powtórzenia gastroskopie z testem na helicobacter. Bedziemy znac wynik to wtedy bedziemy wiedziec co wywolalo te wrzody.. Ale leczenia nie otrzymam pod helicobacter bo to sa oprocz trgo controloc jeszcze 2 antybiotyki a ich nie moge stosowac kp. Ale zawsze kuracje moge odbyc po kp a teraz wazne zeby zlagodzic zmiany i wyleczyć.. Bo przy helicobacter dodatnim beda wracac.

Rozumiem. Myślałam, ze zrobili tym papierkiem przy gastro.
Malinko dziecko mi kaszle, zwariuje. Operaxja mamy dzisiaj, a ja nie wiem co mam zrobic. Bede musiala z dzieckiem wracac do domu, bo co ja tu z nia zrobie ;( moze pokaszluje, bo ten katar jej splywa ja juz sama nie wiem ;(

Rozumiem. Myślałam, ze zrobili tym papierkiem przy gastro.
Malinko dziecko mi kaszle, zwariuje. Operaxja mamy dzisiaj, a ja nie wiem co mam zrobic. Bede musiala z dzieckiem wracac do domu, bo co ja tu z nia zrobie ;( moze pokaszluje, bo ten katar jej splywa ja juz sama nie wiem ;(
Liczba kochana spokojnie. Pisalam juz na kaietniowkach ze katarek maluchom splywa i kaslaja i krztusza sie. Oczywiscie warto kontrolowac bo u maluchów potrafi z godziny na godzinę sie zmienić.
A jak mama sie czuje?

Liczba kochana spokojnie. Pisalam juz na kaietniowkach ze katarek maluchom splywa i kaslaja i krztusza sie. Oczywiscie warto kontrolowac bo u maluchów potrafi z godziny na godzinę sie zmienić.
A jak mama sie czuje?
Zaraz operacja.
Chyba jakby byl kaszel to co chwile. Ona ze 2 razy podkaszlnie jak sie obudzi i klade na przewijak. Takie pojedyncze raczej. Zobacze co będzie do jutea i pojde osluchac do szpitala.
Ja jestem klebkiem nerwow serio juz mi sie plakac chce, bo wiem ze musze tu zostac jej pomoc, a dziecko jest tez najwazniejsze
Nawet jej nie mowie , bo zaraz by mi kazala jechac

Zaraz operacja.
Chyba jakby byl kaszel to co chwile. Ona ze 2 razy podkaszlnie jak sie obudzi i klade na przewijak. Takie pojedyncze raczej. Zobacze co będzie do jutea i pojde osluchac do szpitala.
Ja jestem klebkiem nerwow serio juz mi sie plakac chce, bo wiem ze musze tu zostac jej pomoc, a dziecko jest tez najwazniejsze
Myślę, że jesteś bardzo zdenerwowana i podwójnie wszystko odczuwasz, jak naprawdę będzie kaszleć i zacznie cię już to niepokoić to myślę, że wieczorynka jest wszędzie podjedziesz i sprawdzisz :* trzymam kciuki za mamę daj znać jak coś będziesz wiedziała

reklama
Zaraz operacja.
Nawet jej nie mowie , bo zaraz by mi kazala jechac
Spokojnie to może być sciek katarku. Obserwuj podawaj cebion, psikaj wode morska i możesz zrobic inhalacje z tej zwyklej soli fizjologicznej. Nie zaszkodzi a tylko nawilzysz jej sluzowke.

Do góry