reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A teraz Ci sprawdzili czy nie masz helicobacter ?
Przychodnia nie sprawdzala. Ale lekarz u ktorego wczoraj bylam powiedzial ze po leczeniu jak przestanie bolec w ciągu tych 3 dni to kontunuuje leki i po 6 tyg mam do powtórzenia gastroskopie z testem na helicobacter. Bedziemy znac wynik to wtedy bedziemy wiedziec co wywolalo te wrzody.. Ale leczenia nie otrzymam pod helicobacter bo to sa oprocz trgo controloc jeszcze 2 antybiotyki a ich nie moge stosowac kp. Ale zawsze kuracje moge odbyc po kp a teraz wazne zeby zlagodzic zmiany i wyleczyć.. Bo przy helicobacter dodatnim beda wracac.

reklama
Przychodnia nie sprawdzala. Ale lekarz u ktorego wczoraj bylam powiedzial ze po leczeniu jak przestanie bolec w ciągu tych 3 dni to kontunuuje leki i po 6 tyg mam do powtórzenia gastroskopie z testem na helicobacter. Bedziemy znac wynik to wtedy bedziemy wiedziec co wywolalo te wrzody.. Ale leczenia nie otrzymam pod helicobacter bo to sa oprocz trgo controloc jeszcze 2 antybiotyki a ich nie moge stosowac kp. Ale zawsze kuracje moge odbyc po kp a teraz wazne zeby zlagodzic zmiany i wyleczyć.. Bo przy helicobacter dodatnim beda wracac.

Rozumiem. Myślałam, ze zrobili tym papierkiem przy gastro.
Malinko dziecko mi kaszle, zwariuje. Operaxja mamy dzisiaj, a ja nie wiem co mam zrobic. Bede musiala z dzieckiem wracac do domu, bo co ja tu z nia zrobie ;( moze pokaszluje, bo ten katar jej splywa ja juz sama nie wiem ;(

Rozumiem. Myślałam, ze zrobili tym papierkiem przy gastro.
Malinko dziecko mi kaszle, zwariuje. Operaxja mamy dzisiaj, a ja nie wiem co mam zrobic. Bede musiala z dzieckiem wracac do domu, bo co ja tu z nia zrobie ;( moze pokaszluje, bo ten katar jej splywa ja juz sama nie wiem ;(
Liczba kochana spokojnie. Pisalam juz na kaietniowkach ze katarek maluchom splywa i kaslaja i krztusza sie. Oczywiscie warto kontrolowac bo u maluchów potrafi z godziny na godzinę sie zmienić.
A jak mama sie czuje?

Liczba kochana spokojnie. Pisalam juz na kaietniowkach ze katarek maluchom splywa i kaslaja i krztusza sie. Oczywiscie warto kontrolowac bo u maluchów potrafi z godziny na godzinę sie zmienić.
A jak mama sie czuje?
Zaraz operacja.
Chyba jakby byl kaszel to co chwile. Ona ze 2 razy podkaszlnie jak sie obudzi i klade na przewijak. Takie pojedyncze raczej. Zobacze co będzie do jutea i pojde osluchac do szpitala.
Ja jestem klebkiem nerwow serio juz mi sie plakac chce, bo wiem ze musze tu zostac jej pomoc, a dziecko jest tez najwazniejsze
Nawet jej nie mowie , bo zaraz by mi kazala jechac

Zaraz operacja.
Chyba jakby byl kaszel to co chwile. Ona ze 2 razy podkaszlnie jak sie obudzi i klade na przewijak. Takie pojedyncze raczej. Zobacze co będzie do jutea i pojde osluchac do szpitala.
Ja jestem klebkiem nerwow serio juz mi sie plakac chce, bo wiem ze musze tu zostac jej pomoc, a dziecko jest tez najwazniejsze
Myślę, że jesteś bardzo zdenerwowana i podwójnie wszystko odczuwasz, jak naprawdę będzie kaszleć i zacznie cię już to niepokoić to myślę, że wieczorynka jest wszędzie podjedziesz i sprawdzisz :* trzymam kciuki za mamę daj znać jak coś będziesz wiedziała

reklama
Zaraz operacja.
Nawet jej nie mowie , bo zaraz by mi kazala jechac
Spokojnie to może być sciek katarku. Obserwuj podawaj cebion, psikaj wode morska i możesz zrobic inhalacje z tej zwyklej soli fizjologicznej. Nie zaszkodzi a tylko nawilzysz jej sluzowke.

Do góry