reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mama po operacji. Nie mogli sie wkluc w kregoslup. Mowila, ze bol koszmarny. Mam nadzieje, ze szybko podzuje nogi i dojdzie do siebie

reklama
Mama po operacji. Nie mogli sie wkluc w kregoslup. Mowila, ze bol koszmarny. Mam nadzieje, ze szybko podzuje nogi i dojdzie do siebie
Wszystko będzie dobrze.
Mi tez do cc wkuwali sie 3 razy bo pierwsze dwie proby byly jak juz skurcz sie zaczynal i nie dalo sie nie drgnac.
Trzymam kciuki za mame by szybko do siebie doszła.

Czuję się wywołana z racji zawodu, choć pewnie nie o mnie chodzi;) dziś 18+3, moje poprzednie konto xinak z przyczyn osobistych usunięte, teraz bujam się pod tym. Tsh sobie skacze, póki co w ramach normy ale na usg wyszedł guzek w nieszczęśliwym miejscu bo przy tętnicy szyjnej - biopsja po porodzie, teraz się na to nie piszę. cukier za wysoki, we wtorek idę pierwszy raz do poradni, ale już jej nie lubię za podejście do człowieka.
Najbardziej cieszy mnie aktywność dziecka, nie sądziłam że tak szybko poczuję jakieś ruchy a jednak:) no i z niecierpliwością czekam na połowinki. Najprawdopodobniej będzie dziewczynka:)
O Ciebie chodzi :) nie moglam znalezc tamtego konta to walnelam ogolny post i ciesze sie ze podczytujesz i odezwalas sie :) ale ten czas zasuwa!!! Dopiero co testy były, bety a tu juz polowa!!!
Z cukrem nie martw sie.. Duze masz przekroczenia? Bedziesz dietowac mozesz podpytywac bylo nas tu troche z cukrzyca ciazowa.
I gratuluję córeczki :)

Moj cukier w porzadku. Toxo, cytomegalia i TSH tez wiec we wtorek ide na luzie na wizyte.
Ciekawa jestem ile nasza gwiazda juz wazy. Ostatnio było 611g to teraz juz ponad 1kg powinna chyba miec [emoji848]

Dziewczyny ci na jelitówkę? Przyjechałam do mamy i oczywiście mnie złapało [emoji20] od wczoraj wieczorem mnie trzyma... Wzięłam węgiel i nospe

Bylam dzisiaj u lekarza z nia. Osłuchowo nic. Nawet kataru nie widać. To co ona tak charczy i kaszle ..:/:/' ale to jest nic. Zobaczyla wyniki morfologii i powiedziala, ze sa bardzo zle. Tak, te ktore moj pediatra uznal za dobre. powtorzyc kazała krew, 5 wkłuć grzebanych, nie mogłam patrzec a moje dziecko tylko teoche przy tym plakalo, twardziel z Lileczki. Jade odebrac zaraz wyniki i az sie boje co ona mi znowu nagada

9 tygodni zlecialo jak jeden dzien. Moje zycie Lilianka taka slodycz
IMG_20190601_155409.jpg
IMG-20190530-WA0018.jpeg
IMG_20190530_195346.jpg

reklama
Do góry