Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie. Ty też się staraj nie denerwowaćMama po operacji. Nie mogli sie wkluc w kregoslup. Mowila, ze bol koszmarny. Mam nadzieje, ze szybko podzuje nogi i dojdzie do siebie
Wszystko będzie dobrze.Mama po operacji. Nie mogli sie wkluc w kregoslup. Mowila, ze bol koszmarny. Mam nadzieje, ze szybko podzuje nogi i dojdzie do siebie
O Ciebie chodzi nie moglam znalezc tamtego konta to walnelam ogolny post i ciesze sie ze podczytujesz i odezwalas sie ale ten czas zasuwa!!! Dopiero co testy były, bety a tu juz polowa!!!Czuję się wywołana z racji zawodu, choć pewnie nie o mnie chodzi dziś 18+3, moje poprzednie konto xinak z przyczyn osobistych usunięte, teraz bujam się pod tym. Tsh sobie skacze, póki co w ramach normy ale na usg wyszedł guzek w nieszczęśliwym miejscu bo przy tętnicy szyjnej - biopsja po porodzie, teraz się na to nie piszę. cukier za wysoki, we wtorek idę pierwszy raz do poradni, ale już jej nie lubię za podejście do człowieka.
Najbardziej cieszy mnie aktywność dziecka, nie sądziłam że tak szybko poczuję jakieś ruchy a jednak no i z niecierpliwością czekam na połowinki. Najprawdopodobniej będzie dziewczynka