reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Teraz moje kochane udało mi się dodzwonić w koncu do tego lekarza ze Swiebodzina niby najlepszy laparoskopista w okolicy na wizyte prywatna i jutro o 20 ją mam więc dowiem sie co ze mna zrobi. Ale powiem mu o maluchu, ze jestem jeszcze 2 tyg w pologu ale trzeba sie spieszyc bo ja jem tylko parowki a karmie piersią i wczoraj mialam atak juz po parowkach. Od tesciowej wiem bo tez na to cierpiala ze jak juz parowki mi szkodzą to zaraz bede zyc na wodzie po ktorej tez beda ataki i wymioty. Nie chcę do tego dopuscic :( musimy sie spieszyć z tym.

reklama
Teraz moje kochane udało mi się dodzwonić w koncu do tego lekarza ze Swiebodzina niby najlepszy laparoskopista w okolicy na wizyte prywatna i jutro o 20 ją mam więc dowiem sie co ze mna zrobi. Ale powiem mu o maluchu, ze jestem jeszcze 2 tyg w pologu ale trzeba sie spieszyc bo ja jem tylko parowki a karmie piersią i wczoraj mialam atak juz po parowkach. Od tesciowej wiem bo tez na to cierpiala ze jak juz parowki mi szkodzą to zaraz bede zyc na wodzie po ktorej tez beda ataki i wymioty. Nie chcę do tego dopuscic :( musimy sie spieszyć z tym.

Okropne przez co musisz przechodzić :( byle sie to na karmieniu nie odbiło.

Do góry