reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U
Jestem po lekarzach.
Fifek osluchowo ok ma wciaz tylko katarek i raczej sie to nie zmieni skoro to juz 6 dzien.
inahalacje z soli teraz tej 0.9%, cebion nadal.
zauwazylam u pediatry ze mu sie zastrzał zrobił.. zajrzala i rzeczywiscie gdzies skoorke zadarl i lekko podeszlo ropka.. dostal detreomycyne.. mamy mu to zaplastrowac po posmarowaniu.

Ja dostalam skierowanie od lekarza na gastroskopie PILNE. termin mam na srode za tydzien o 6:50.. troche sie boje ale to badanie da nam jakas odpowiedz..bo bole moje pasuja czesciowo do kilku schorzen i ciezko strzelac ktore jest wlasciwe.

ponadto przylazl mi zas pijak ten kuzyn M ktorego cala rodzina sie wyrzekla.. zadzwonil do drzwi a na klatce ciemno wiec otwieram a on sie ładuje.. powiedzialam tylko O nie nie i zamknelam szybko drzwi przekluczajac zamek.
wiecie ze pijak ale dzentelmen? dowiedzial sie ze urodzilam dziecko i przyniosl mi bukiet rozyczek z lidla i zostawil pod drzwiami.

aaaa co do badan krwi i wyniku rozmazu powiedziala mi pediatra ze te podwyzszone limfocyty swiadcza o infekcji wirusowej...
potwierdzila mi ze jak ja tez mam infekcje to wytwarzam przeciwciala ktore jemu z mlekiem przekazuje.

U nas katar juz 3 tydzien :/ musze kupic inhalator.
Ja mialam gastroskopie i kolanoskopie w narkozie. To badanie zaraz powie co Ci jest. Kazdy powinien je zrobic raz na 5 lat. Dobrze, ze dostalas skierowanie

reklama
U

U nas katar juz 3 tydzien :/ musze kupic inhalator.
Ja mialam gastroskopie i kolanoskopie w narkozie. To badanie zaraz powie co Ci jest. Kazdy powinien je zrobic raz na 5 lat. Dobrze, ze dostalas skierowanie
A gastroskopie tez mialas w narkozie??
Troche sie boje tej rury.. Ja mam szybki odruch wymiotny.. Zreszta tyle co ja ostatnio sie nawymiotowalam...

A gastroskopie tez mialas w narkozie??
Troche sie boje tej rury.. Ja mam szybki odruch wymiotny.. Zreszta tyle co ja ostatnio sie nawymiotowalam...

Tak, oba badania przy jednej narkozie. Na zywca bym sie nie zdecydowala. Teraz tez mnie to czeka, mam zalecenie raz w roku, a leci juz 3 jak nie robilam... :(

Tak, oba badania przy jednej narkozie. Na zywca bym sie nie zdecydowala. Teraz tez mnie to czeka, mam zalecenie raz w roku, a leci juz 3 jak nie robilam... :(
Kurde ja mam na "żywca" lekarz uspokajal że nie boli tylko no moge dziwnie to odczuwac i ze sam mial 2 razy i spokojnie da sie przezyc..

Powiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała ;)

Koszula! Żadne Majtki i żadne szorty! Ja sobie tak po cc z Aleksem blizne załatwilan. Gumka zjeżdżala na ranę, zaczął przez to zbierac się płyn! Miałam otwierana ranę i potem mi blizna poszerzona tam została, przy cc z Mają miałam to usunięte ale tylko koszula i wysokie Majtki siateczkowe poporodowe chociaż i tak się ha mnie darly położne i na samej ligninie kazały leżeć bez żadnych majtek
Powiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała ;)

reklama
Do góry