U
U nas katar juz 3 tydzien :/ musze kupic inhalator.
Ja mialam gastroskopie i kolanoskopie w narkozie. To badanie zaraz powie co Ci jest. Kazdy powinien je zrobic raz na 5 lat. Dobrze, ze dostalas skierowanie
Jestem po lekarzach.
Fifek osluchowo ok ma wciaz tylko katarek i raczej sie to nie zmieni skoro to juz 6 dzien.
inahalacje z soli teraz tej 0.9%, cebion nadal.
zauwazylam u pediatry ze mu sie zastrzał zrobił.. zajrzala i rzeczywiscie gdzies skoorke zadarl i lekko podeszlo ropka.. dostal detreomycyne.. mamy mu to zaplastrowac po posmarowaniu.
Ja dostalam skierowanie od lekarza na gastroskopie PILNE. termin mam na srode za tydzien o 6:50.. troche sie boje ale to badanie da nam jakas odpowiedz..bo bole moje pasuja czesciowo do kilku schorzen i ciezko strzelac ktore jest wlasciwe.
ponadto przylazl mi zas pijak ten kuzyn M ktorego cala rodzina sie wyrzekla.. zadzwonil do drzwi a na klatce ciemno wiec otwieram a on sie ładuje.. powiedzialam tylko O nie nie i zamknelam szybko drzwi przekluczajac zamek.
wiecie ze pijak ale dzentelmen? dowiedzial sie ze urodzilam dziecko i przyniosl mi bukiet rozyczek z lidla i zostawil pod drzwiami.
aaaa co do badan krwi i wyniku rozmazu powiedziala mi pediatra ze te podwyzszone limfocyty swiadcza o infekcji wirusowej...
potwierdzila mi ze jak ja tez mam infekcje to wytwarzam przeciwciala ktore jemu z mlekiem przekazuje.
U nas katar juz 3 tydzien :/ musze kupic inhalator.
Ja mialam gastroskopie i kolanoskopie w narkozie. To badanie zaraz powie co Ci jest. Kazdy powinien je zrobic raz na 5 lat. Dobrze, ze dostalas skierowanie