reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Liczba ja zakladam w przyszlym tyg. Ale ja juz bede wtedy ponad 3 miesiace po porodzie. I moj gin mowil, że ta twoja wkladka nie wszystkim pasuje bo 2 na 10 kobiet niestety ja odrzucaja

reklama
Powiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała ;)
Ja miałam kaftanik w ręce, ba nawet Hubert miał kilka razy na sobie ale to te tylko na r. 56. Młoda byłam i nie doświadczona na początku [emoji23]

Ja miałam koszule do szpitala. Piżama też może być, tylko żeby nie uciskała ci rany na brzuchu. W biedrze były teraz takie fajne, z odpinanymi boczkami na karmienie

Ja przy Aleksie też miałam. Szybko z nich zrezygnowałam a przy znsjce ani jednego [emoji23][emoji85]
Ja miałam kaftanik w ręce, ba nawet Hubert miał kilka razy na sobie ale to te tylko na r. 56. Młoda byłam i nie doświadczona na początku [emoji23]

Ja miałam koszule do szpitala. Piżama też może być, tylko żeby nie uciskała ci rany na brzuchu. W biedrze były teraz takie fajne, z odpinanymi boczkami na karmienie

U mnie ich w biedrze nie było :(
Ja już nauczona doświadczeniem koleżanek nie kupuje takich pierdół ;) body i spodenki ewentualnie pajace chociaż te mam w planach zakładać tylko na noc ;)

U mnie ich w biedrze nie było :(
Ja już nauczona doświadczeniem koleżanek nie kupuje takich pierdół ;) body i spodenki ewentualnie pajace chociaż te mam w planach zakładać tylko na noc ;)
Wieś jak człowiek nie m doświadczenia to są ok. Jak przebierałam okruszki koleżanki gdzie wazylo to 2,300g to szczerze sama bałam się zakładać bodziaka przez głowę [emoji23]

Dziewczyny na wrześniowkach pisały że bardzo fajne jakościowo koszule są na dolco sono i na słodki sen na allegro. Wszystkie co kupiły są zadowolone

Mam od nich dwie krótkie koszule ciążowe i do karmienia. Z sercem :) potwierdzam. Kosztują grosze a dobrej jakości sa
Wieś jak człowiek nie m doświadczenia to są ok. Jak przebierałam okruszki koleżanki gdzie wazylo to 2,300g to szczerze sama bałam się zakładać bodziaka przez głowę [emoji23]

Dziewczyny na wrześniowkach pisały że bardzo fajne jakościowo koszule są na dolco sono i na słodki sen na allegro. Wszystkie co kupiły są zadowolone

Powiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała ;)
koszula zdecydowanie, majtki to też najlepiej nie siatkowe bo ocierają o ranę ale zwykłe bawełniane np z targu, tanie żeby można było wyrzucić

Wszystko dobrze z moją dzidzia [emoji3059][emoji3059] uspokoił mnie powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo zlecił badania przed następna wizyta, cieszył się lekarz razem ze mną. Moje szczęście ma już ponad 11 cm nie licząc kończyn hehe bardzo się cieszę jestem w siódmym niebie [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
IMG_20190522_185203.jpeg
IMG_20190522_185208.jpeg

reklama
Kupowałas gdzieś w internecie koszule czy stacjonarnie ? Bo te wszystkie które są u mnie z misiami to szczerze ani one krótkie ani przewiewne ani dobre gatunkowo
Ja kupiłam szare z Lidla, były po 30zł. Tylko one były z długim rękawem i dłuższe więc je sama obcielam i obszyłam na maszynie [emoji14] oczywiście fale Dunaju mi wyszły ale nikt nie zwraca na takie pierdoły uwagi [emoji14] I niby miały takie odchylane zakładki do karmienia ale już w szpitalu całe to wycielam nożyczkami i był dość głęboki dekolt w V

Do góry