reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Śliczne [emoji7]
Ja z Aleksem kupowałam na ciuchach rzeczy, ale wtedy nie było mnie stać na nim więcej jak byłam z jego biologicznym ojcem.
Teraz też Mai kupowałam używane, ale jednak z przewaga nowych. Chyba sobie odbijam po Aleksie..

Żeby Jeszcze w sklepach byly ladniejsze, jak sa to ceny z kosmosu... A to wszystko i tak zaraz sie kulkuje w praniu. Lepsza jakosc te z ciucha. Na zamowienie wiadome, ze ekstra bo lepszy material, ale ja na ta chwile tez nie mam na to pieniedzy. Jak podrosnie bede ja bardziej stroić, teraz szkoda pieniedzy na rzeczy na chwile.

Liczba to prawda z sh wiadomo jak po praniu się zachowa przynajmniej. Szczerze mówiac ja corke też chcialam stroić, ale jej najwygodniej w legginsach a i to zaraz upaćkane piachem więc coż mi pozostaje. Ja wlasnie síe doje w pracy :p

Ja sprzatam, ugotowalam obiad . Dziecko dzisiaj ma dzien niespania. O 16 ide do gina :/
A wpiatek wyprawa do mamy, ponad 4h. Stresuje mnie to. Zobaczymy jak to wyjdzie

Mi z tymi z hm i że smyka nic się nie dzieje. Ani się nie mechaca ani nie rozciągają.
A pepco, Lidl to jakaś porażka :(
Żeby Jeszcze w sklepach byly ladniejsze, jak sa to ceny z kosmosu... A to wszystko i tak zaraz sie kulkuje w praniu. Lepsza jakosc te z ciucha. Na zamowienie wiadome, ze ekstra bo lepszy material, ale ja na ta chwile tez nie mam na to pieniedzy. Jak podrosnie bede ja bardziej stroić, teraz szkoda pieniedzy na rzeczy na chwile.

Jeszcze nie mam nic z hm.
Smyk troche drogi. Lubie f&f tylko oczywiscie mam daleko :/ pepco itp to tak jak mowisz.
Ale te next newborn to sa nie do zdarcia.

Ja sobie wyszukuje takie perełki używane np. na olx. Ostatnio podjechalam do jednej Pani, zostawiła mnie w pokoju z tymi wszystkimi rzeczami i sobie przebieralam. Wszystkie rzeczy miała właśnie z h&m, cool club, next itd. Wzięłam sobie większe rozmiary 68-74
20190412_083726.jpeg
20190412_084109.jpeg
20190412_084232.jpeg
20190412_084547.jpeg
20190412_084415.jpeg

reklama
No hm fakt nie do zdarcia, ale też czasami przesada z cenami. Z lidla też nie narzekam. Starszej kupuje w pepco legginsy i są ok.

Do góry