reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja głównie H&M :)) mam kilka bodziakow ze Smyka, ale nie przemawia do mnie więc H&M i tak wygrywa ;p
Ale muszę się w końcu wziąć za porządne kompletowanie wyprawki bo jak na razie to ja ubranka kupuje, a wózka i łóżeczka nie mam ;p za to kocyki z Lullalove są ekstra [emoji7] mam jeden ten całoroczny i właśnie zamawiam mgiełkę [emoji7] mąż mnie zabije jak to zobaczy wózek szary, kocyki szare, dziecko ubrane na szaro, pokój szary [emoji23] no dobra z dodatkami bieli [emoji23] pomyśleć, że moja szafa wygląda tak samo [emoji23]
Na razie wszystko w kartonie bo komody Hemnes nie mogę zamówić bo nie ma w Łodzi, a stamtąd mam właśnie dostawę do punktu odbioru :/ ale jadę do paczkomatu zaraz odebrać tapetę do pokoju małego oczywiście szara [emoji23]
Oj klamczuszek ze mnie zapomniałam, że dres zamówiłam żółty [emoji23]

reklama
Mam do Was głupie pytanie i wiem, że do tematu chrztu jeszcze kupa czasu, ale wierzycie w to, że chrzestna dziecka nie powinna być w ciąży? Matka mi dzisiaj nagadala i zawsze trafiało to do mnie pół żartem pół serio, ale wiecie gdzieś z tyłu głowy to siedzi ;)

Mam do Was głupie pytanie i wiem, że do tematu chrztu jeszcze kupa czasu, ale wierzycie w to, że chrzestna dziecka nie powinna być w ciąży? Matka mi dzisiaj nagadala i zawsze trafiało to do mnie pół żartem pół serio, ale wiecie gdzieś z tyłu głowy to siedzi ;)

Jak wierzysz w zabobony uroki i wrozki to ma znaczenie :p

Jak raz się udało to zaraz dalej będzie robił :)
Majka też ma mnóstwo ciuchów. Ale mam nadzieję na jeszcze jedną dziewczynkę [emoji7][emoji85]
Onesie kupiłam i tam z rabatem po znajomości z wysyłką 130 zł ale i opaskę i dwie pary podkolabowek grstis dostała. No i onesie to taki unisex wzór. Zreszta jak 90% raspberry Republic. I to jest plus. Bi nawrt jak trafi mi się chłopak trafi to w tym onesie też bez problemu będzie chodził. Zobacz załącznik 975733
mega ten kombinezon!
tez chce taki dla Fifka!
gdzie kupilas???

A tu przyszła bomberka we wzór co miałyśmy czapkę i chustke [emoji7]
PicsArt_05-22-12.50.05.jpeg

Jestem po lekarzach.
Fifek osluchowo ok ma wciaz tylko katarek i raczej sie to nie zmieni skoro to juz 6 dzien.
inahalacje z soli teraz tej 0.9%, cebion nadal.
zauwazylam u pediatry ze mu sie zastrzał zrobił.. zajrzala i rzeczywiscie gdzies skoorke zadarl i lekko podeszlo ropka.. dostal detreomycyne.. mamy mu to zaplastrowac po posmarowaniu.

Ja dostalam skierowanie od lekarza na gastroskopie PILNE. termin mam na srode za tydzien o 6:50.. troche sie boje ale to badanie da nam jakas odpowiedz..bo bole moje pasuja czesciowo do kilku schorzen i ciezko strzelac ktore jest wlasciwe.

ponadto przylazl mi zas pijak ten kuzyn M ktorego cala rodzina sie wyrzekla.. zadzwonil do drzwi a na klatce ciemno wiec otwieram a on sie ładuje.. powiedzialam tylko O nie nie i zamknelam szybko drzwi przekluczajac zamek.
wiecie ze pijak ale dzentelmen? dowiedzial sie ze urodzilam dziecko i przyniosl mi bukiet rozyczek z lidla i zostawil pod drzwiami.

aaaa co do badan krwi i wyniku rozmazu powiedziala mi pediatra ze te podwyzszone limfocyty swiadcza o infekcji wirusowej...
potwierdzila mi ze jak ja tez mam infekcje to wytwarzam przeciwciala ktore jemu z mlekiem przekazuje.

Najważniejsze, że czysty osluchowo. Tylko uważajcie na uszy przy przewlekłym katarze. Bo u nas jak długo katar to z uszami się zaczyna. Tzn nigdy nie doszło do typowego zapalenia ucha, zawsze łapiemy póki zaczerwienione i leczymy :) najczęściej wystarczy ibuprofen przeciwzapalnie. Teraz dostała abtybiok ale to kilka rzeczy na raz się naszło i tylko dlatego.
Jestem po lekarzach.
Fifek osluchowo ok ma wciaz tylko katarek i raczej sie to nie zmieni skoro to juz 6 dzien.
inahalacje z soli teraz tej 0.9%, cebion nadal.
zauwazylam u pediatry ze mu sie zastrzał zrobił.. zajrzala i rzeczywiscie gdzies skoorke zadarl i lekko podeszlo ropka.. dostal detreomycyne.. mamy mu to zaplastrowac po posmarowaniu.

Ja dostalam skierowanie od lekarza na gastroskopie PILNE. termin mam na srode za tydzien o 6:50.. troche sie boje ale to badanie da nam jakas odpowiedz..bo bole moje pasuja czesciowo do kilku schorzen i ciezko strzelac ktore jest wlasciwe.

ponadto przylazl mi zas pijak ten kuzyn M ktorego cala rodzina sie wyrzekla.. zadzwonil do drzwi a na klatce ciemno wiec otwieram a on sie ładuje.. powiedzialam tylko O nie nie i zamknelam szybko drzwi przekluczajac zamek.
wiecie ze pijak ale dzentelmen? dowiedzial sie ze urodzilam dziecko i przyniosl mi bukiet rozyczek z lidla i zostawil pod drzwiami.

aaaa co do badan krwi i wyniku rozmazu powiedziala mi pediatra ze te podwyzszone limfocyty swiadcza o infekcji wirusowej...
potwierdzila mi ze jak ja tez mam infekcje to wytwarzam przeciwciala ktore jemu z mlekiem przekazuje.

reklama
Do góry