reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wczoraj przyszły mi spodenki z hm. Super mięciutkie [emoji4][emoji7]
Oooo dzięki [emoji178][emoji178][emoji178] popatrzę.
IMG_20190521_141155.jpeg

reklama
Ja głównie smyk. Albo szyję na zamówienia u innej sierpniowej mamy. Czapki, chustki i opaski to albo koleżanka albo ulka albo sweet & love handmade. Oststnio też od sierpniowej mamy zamówiłam z Raspberry Republic i to w ogóle jestem zachwycona. W hm mamy kilka ciuchów, ale teraz były przeceny no i jako klubowicz mam wysyłkę za darmo a to mi pasi odkąd na wieś poszłam i do galerii już tak blisko nie jest [emoji85]
Kati piekne :)
Ja tylko w hm kupuje ubranka. Kolezanka polecila mi jeszcze next ale jeszcze nie zamawialam

Ja też tylko internetowo ;)
I to jak chlop w pracy. Dzis też dzien kuriera, ale dla mamy rzeczy i kocyki z lullalove czy jakos tak.
Te handmade są super, ale ceny też ogromniaste. Wiem, że to lepsza bawelna szyte w polsce, ale jednak szkoda mi dać za bodziaka 60 zl. Czasami cos w lidlu jest fajnego to też kupie. Kurczakowi odkupilam 2 wielkie kartony ciuchow za 70 zl to ns razie ma wszystko. Koleżanka odsprzedawala wszystko. Czesc rzeczy jeszcze z metkami. Moj już raz sie obrocil z plecow na brzuch ! Co prawda tylko raz i powtorzyc sie nie udalo, ale i tak jestem w szoku. No i bardzo dużo guga bardzo bardzo. Fajny chlopak ! Tylko ja już jestem wykonczo a

Jak raz się udało to zaraz dalej będzie robił :)
Majka też ma mnóstwo ciuchów. Ale mam nadzieję na jeszcze jedną dziewczynkę [emoji7][emoji85]
Onesie kupiłam i tam z rabatem po znajomości z wysyłką 130 zł ale i opaskę i dwie pary podkolabowek grstis dostała. No i onesie to taki unisex wzór. Zreszta jak 90% raspberry Republic. I to jest plus. Bi nawrt jak trafi mi się chłopak trafi to w tym onesie też bez problemu będzie chodził.
Ja też tylko internetowo ;)
I to jak chlop w pracy. Dzis też dzien kuriera, ale dla mamy rzeczy i kocyki z lullalove czy jakos tak.
Te handmade są super, ale ceny też ogromniaste. Wiem, że to lepsza bawelna szyte w polsce, ale jednak szkoda mi dać za bodziaka 60 zl. Czasami cos w lidlu jest fajnego to też kupie. Kurczakowi odkupilam 2 wielkie kartony ciuchow za 70 zl to ns razie ma wszystko. Koleżanka odsprzedawala wszystko. Czesc rzeczy jeszcze z metkami. Moj już raz sie obrocil z plecow na brzuch ! Co prawda tylko raz i powtorzyc sie nie udalo, ale i tak jestem w szoku. No i bardzo dużo guga bardzo bardzo. Fajny chlopak ! Tylko ja już jestem wykonczo a
IMG_20190515_155220_077.jpeg

Chustke i czapkę z pierwszego zdjęcia szyła mi koleżanka. A dziś będę mieć paczkę od innej sierpniowki z pozostałymi rzeczami. Bomberke kazałam uszyc właśnie pod czapkę i chustke
IMG_20190416_115752.jpeg
received_445250019353394.jpeg
FB_IMG_1558278169937.jpeg
FB_IMG_1558278165624.jpeg

Katnails podrzuć mi link do czapki i bomberki. Może chlopakowe wzory też są ? I na tego rampersa też się czaje ;)

Dziewczyny uszyja Ci co chcesz z materiałów jakich chcesz :)
Powołaj się na mnie - Kasia Machniak u tej dziewczyny :) w Rzeszowie mieszkała blok obok mnie :) czapki i chustki mam od niej.

A ta szyję ciuszki - u niej materiał możesz jaki chcesz wybrać sobie z hurtownii bella Paris - na internecie jest strona, Jersey i dzianina w tych materiałów szyje Dorotka :)
Katnails podrzuć mi link do czapki i bomberki. Może chlopakowe wzory też są ? I na tego rampersa też się czaje ;)

Mi chyba wczoraj pękła cysta.
Ból 20 minut taki, że aż mi niedobrze i słabo było, a jak się prostowalam to mnie przy jajniku ciągnęło. Tak jak poprzednim razem jak cysta mi pękła (przed ciąża z Aleksem już raz miałam na tym samym jajniku). Bo na owulacje za wcześnie. Wczoraj 8 dzień cyklu, a ja najwcześniej mam owu 11/12 dc. Jeszcze muszę iść prywatnie na usg do lekarza co mi obie ciąże prowadził. Bo na nfz byłam u tego co był przy porodzie z Aleksem i co mi cc robił z nim.

reklama
Do góry