Wczoraj przyszły mi spodenki z hm. Super mięciutkie [emoji4][emoji7]
Oooo dzięki [emoji178][emoji178][emoji178] popatrzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo dzięki [emoji178][emoji178][emoji178] popatrzę.
Kati piekne
Ja tylko w hm kupuje ubranka. Kolezanka polecila mi jeszcze next ale jeszcze nie zamawialam
Ja też tylko internetowo
I to jak chlop w pracy. Dzis też dzien kuriera, ale dla mamy rzeczy i kocyki z lullalove czy jakos tak.
Te handmade są super, ale ceny też ogromniaste. Wiem, że to lepsza bawelna szyte w polsce, ale jednak szkoda mi dać za bodziaka 60 zl. Czasami cos w lidlu jest fajnego to też kupie. Kurczakowi odkupilam 2 wielkie kartony ciuchow za 70 zl to ns razie ma wszystko. Koleżanka odsprzedawala wszystko. Czesc rzeczy jeszcze z metkami. Moj już raz sie obrocil z plecow na brzuch ! Co prawda tylko raz i powtorzyc sie nie udalo, ale i tak jestem w szoku. No i bardzo dużo guga bardzo bardzo. Fajny chlopak ! Tylko ja już jestem wykonczo a
Katnails podrzuć mi link do czapki i bomberki. Może chlopakowe wzory też są ? I na tego rampersa też się czaje