reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wczoraj przyszły mi spodenki z hm. Super mięciutkie [emoji4][emoji7]
Oooo dzięki [emoji178][emoji178][emoji178] popatrzę.
IMG_20190521_141155.jpeg

reklama
Ja głównie smyk. Albo szyję na zamówienia u innej sierpniowej mamy. Czapki, chustki i opaski to albo koleżanka albo ulka albo sweet & love handmade. Oststnio też od sierpniowej mamy zamówiłam z Raspberry Republic i to w ogóle jestem zachwycona. W hm mamy kilka ciuchów, ale teraz były przeceny no i jako klubowicz mam wysyłkę za darmo a to mi pasi odkąd na wieś poszłam i do galerii już tak blisko nie jest [emoji85]
Kati piekne :)
Ja tylko w hm kupuje ubranka. Kolezanka polecila mi jeszcze next ale jeszcze nie zamawialam

Ja też tylko internetowo ;)
I to jak chlop w pracy. Dzis też dzien kuriera, ale dla mamy rzeczy i kocyki z lullalove czy jakos tak.
Te handmade są super, ale ceny też ogromniaste. Wiem, że to lepsza bawelna szyte w polsce, ale jednak szkoda mi dać za bodziaka 60 zl. Czasami cos w lidlu jest fajnego to też kupie. Kurczakowi odkupilam 2 wielkie kartony ciuchow za 70 zl to ns razie ma wszystko. Koleżanka odsprzedawala wszystko. Czesc rzeczy jeszcze z metkami. Moj już raz sie obrocil z plecow na brzuch ! Co prawda tylko raz i powtorzyc sie nie udalo, ale i tak jestem w szoku. No i bardzo dużo guga bardzo bardzo. Fajny chlopak ! Tylko ja już jestem wykonczo a

Jak raz się udało to zaraz dalej będzie robił :)
Majka też ma mnóstwo ciuchów. Ale mam nadzieję na jeszcze jedną dziewczynkę [emoji7][emoji85]
Onesie kupiłam i tam z rabatem po znajomości z wysyłką 130 zł ale i opaskę i dwie pary podkolabowek grstis dostała. No i onesie to taki unisex wzór. Zreszta jak 90% raspberry Republic. I to jest plus. Bi nawrt jak trafi mi się chłopak trafi to w tym onesie też bez problemu będzie chodził.
Ja też tylko internetowo ;)
I to jak chlop w pracy. Dzis też dzien kuriera, ale dla mamy rzeczy i kocyki z lullalove czy jakos tak.
Te handmade są super, ale ceny też ogromniaste. Wiem, że to lepsza bawelna szyte w polsce, ale jednak szkoda mi dać za bodziaka 60 zl. Czasami cos w lidlu jest fajnego to też kupie. Kurczakowi odkupilam 2 wielkie kartony ciuchow za 70 zl to ns razie ma wszystko. Koleżanka odsprzedawala wszystko. Czesc rzeczy jeszcze z metkami. Moj już raz sie obrocil z plecow na brzuch ! Co prawda tylko raz i powtorzyc sie nie udalo, ale i tak jestem w szoku. No i bardzo dużo guga bardzo bardzo. Fajny chlopak ! Tylko ja już jestem wykonczo a
IMG_20190515_155220_077.jpeg

Chustke i czapkę z pierwszego zdjęcia szyła mi koleżanka. A dziś będę mieć paczkę od innej sierpniowki z pozostałymi rzeczami. Bomberke kazałam uszyc właśnie pod czapkę i chustke
IMG_20190416_115752.jpeg
received_445250019353394.jpeg
FB_IMG_1558278169937.jpeg
FB_IMG_1558278165624.jpeg

Katnails podrzuć mi link do czapki i bomberki. Może chlopakowe wzory też są ? I na tego rampersa też się czaje ;)

Dziewczyny uszyja Ci co chcesz z materiałów jakich chcesz :)
Powołaj się na mnie - Kasia Machniak u tej dziewczyny :) w Rzeszowie mieszkała blok obok mnie :) czapki i chustki mam od niej.

A ta szyję ciuszki - u niej materiał możesz jaki chcesz wybrać sobie z hurtownii bella Paris - na internecie jest strona, Jersey i dzianina w tych materiałów szyje Dorotka :)
Katnails podrzuć mi link do czapki i bomberki. Może chlopakowe wzory też są ? I na tego rampersa też się czaje ;)

Mi chyba wczoraj pękła cysta.
Ból 20 minut taki, że aż mi niedobrze i słabo było, a jak się prostowalam to mnie przy jajniku ciągnęło. Tak jak poprzednim razem jak cysta mi pękła (przed ciąża z Aleksem już raz miałam na tym samym jajniku). Bo na owulacje za wcześnie. Wczoraj 8 dzień cyklu, a ja najwcześniej mam owu 11/12 dc. Jeszcze muszę iść prywatnie na usg do lekarza co mi obie ciąże prowadził. Bo na nfz byłam u tego co był przy porodzie z Aleksem i co mi cc robił z nim.

reklama
Do góry