reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulina Lidl otworzył online sklep i mają VW ofercie biustonosze do karmienia. Do 29.05 jest wysyłka za darmo. Możesz sobie zobaczyć bo wiesz jak to stacjonarnie z rozmiarami może być [emoji6]

Martoosia gratuluję stóweczki [emoji322][emoji6]

Moja Zuzu słabo się dzisiaj rusza. Ostatnio takie narwane dziecko było a dzisiaj kilka puknięcie delikatnych tylko od samego rana.

reklama
A ma któraś z Was ten stanik z Lidla? Polecacie? Choćby tak na sam początek do szpitala? [emoji848][emoji848]
Bo zaś po lepszy po ustabilizowaniu sie rozmiaru piersi przy karmieniu chce isc do swoich brafitterek, ale na początek, taki miekki to na wagę złota bo te cycki obolałe... jejku jak to sobie przypomnę :/

Słońce a mozesz strzelić fotkę tych okładów?
Bo widziałam ostatnio jakies w aptece i szczerze mysle wlasnie nad nimi w kwestii nawału zaś. [emoji848][emoji848][emoji170]
Kochana to są te Link do: Multi-Mam, kompresy do pielęgnacji sutków matek karmiących, 12 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży

Wydaja się dość drogie, ale ich jest 12 sztuk, ja nosiłam po jednym na każdej piersi cały dzień klub nawet dobę do rana. W trakcie karmienia odkładam na bok i po zakładałam ten sam ponownie. One ładnie działaly. I szczerze po 2-3 dniach noszenia już zrezygnowałam z nich bo mleczko już nie robi się w takiej ilości i sutki są w dobrej kondycji i nawet zostało mi kilka sztuk z opakowania.

Ja w szpitalu nie nosiłam stanika bo dopiero w trzeciej dobie dostałam nadal mleka i zaczęło lecieć samo. Wtedy zaczęłam nosić takie bluzki z H&M one są do karmienia i mają wszyty materiał z gumką który trzyma trochę piersi i wkładki laktacyjne również. Czekam, aż bede mogla nosić stanik z fiszbinami bo nie widzę sensu kupować bez fiszbin na kilkanaście dni skoro mam te bluzki.

J3szcze co do ubranek napiszę. U nas wtopa totalna bo Julia urodziła się 50cm i w przeciwieństwie do braci każdy pajacyk i spodenki po nich jest nadal za duży. Mniejszych 56 i 50 kupiłam zaledwie kilka rzeczy i tak teraz w kółko nosi to samo, ale Myślę że wkładać te za duże bo nie wiem czy jest sens teraz co kupować te maleńkie rozmiary skoro zaraz pewnie dorosnie do tych 56.

Mialam błędne założenie że skoro chłopcy nosili takie to i ona się na pewno wpasuje. I klops [emoji85]

Kochana to są te Link do: Multi-Mam, kompresy do pielęgnacji sutków matek karmiących, 12 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży

Wydaja się dość drogie, ale ich jest 12 sztuk, ja nosiłam po jednym na każdej piersi cały dzień klub nawet dobę do rana. W trakcie karmienia odkładam na bok i po zakładałam ten sam ponownie. One ładnie działaly. I szczerze po 2-3 dniach noszenia już zrezygnowałam z nich bo mleczko już nie robi się w takiej ilości i sutki są w dobrej kondycji i nawet zostało mi kilka sztuk z opakowania.

Już dodałam je do koszyka w GEMINI [emoji23]

Dziewczyny pytanie trochę nie na temat!
Może znacie kogoś kto ma bardzo aktywne Insta bądź FP :)
Szukam testerów, ale konkretnych :)
Jak coś to kierujcie do mnie na DreamTeam Faberlic - buduj z nami swój biznes na FB :)
Będę bardzo wdzięczna [emoji7]

reklama
Do góry