reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ale mnie rozłożyło chorobsko.. Mam taki katar że nos boli a gardlo to az po uszy boli i mam duzo rzęrzącej wydzieliny ktora pcha mnie do kaszlu. Czyżbym zarazila sie od malego?

Jeszcze kuzwa pies ma ciaze urojona i laktacje.. Bylam u weta dostalam leki..
Moja sunia ogolnoe wycofana do dzieci.. Malego unikala jak ognia.. A tu sie budze patrze a ona mu glowa na nogach lezy. I M ja zabral to nie wiem kiedy wrocila.. Traktuje Filipa jak swoje szczenię..

Mi biustonosz przydał sie choćby do tego, by moc w spokoju posmarować sutki maścią na pękanie. Teraz myśle nad tymi okładami
[emoji848]

Stawiam i Wam torcik za nasza dzisiejsza 100-dniówkę! [emoji512]
IMG_4322.JPG

Ooo studniówka [emoji16] gratuluję [emoji16] teraz to przeleci [emoji87]

Jak się czujesz?

Dolegliwości jakis wielkich nie mam. Wiadomo, coraz ciężej, +6kg na liczniku :/ jedynie jak przeholuję z chodzeniem i aktywnością to plecy mi siadają :/ a tak, to jest ok. :)

Coraz bardziej sie nie moge doczekac finału. [emoji178] No i obecnie jestem na etapie planowania zakupów apteczno-higienicznych. ;)

Dolegliwości jakis wielkich nie mam. Wiadomo, coraz ciężej, +6kg na liczniku :/ jedynie jak przeholuję z chodzeniem i aktywnością to plecy mi siadają :/ a tak, to jest ok. :)

Coraz bardziej sie nie moge doczekac finału. [emoji178] No i obecnie jestem na etapie planowania zakupów apteczno-higienicznych. ;)

+6kg to dobra waga [emoji106] ile przybieralas w poprzednich ciążach? Ja w pierwszej na koniec miałam +10 a obecnie już +14 (do tego +15 nadprogramowe sprzed ciazy[emoji58])

Co do zakupów aptecznych to mój koszyk na Gemini jakieś 3miesiace sobie czekał [emoji1787] dopiero w zeszłym tygodniu zamówiłam [emoji1787]

reklama
+6kg to dobra waga [emoji106] ile przybieralas w poprzednich ciążach? Ja w pierwszej na koniec miałam +10 a obecnie już +14 (do tego +15 nadprogramowe sprzed ciazy[emoji58])

Co do zakupów aptecznych to mój koszyk na Gemini jakieś 3miesiace sobie czekał [emoji1787] dopiero w zeszłym tygodniu zamówiłam [emoji1787]

W obu po 15kg - lekarz powiedział ze teraz tez tak moge. Min 10kg zaleca bo to i tak 3/4 zniknie przy porodzie, wiec sie nie przejmować. Grunt ze nie idzie w dol. - jak on tak mowi, to ok. :)

Do góry