Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo studniówka [emoji16] gratuluję [emoji16] teraz to przeleci [emoji87]Stawiam i Wam torcik za nasza dzisiejsza 100-dniówkę! [emoji512]
Zobacz załącznik 975250
Ooo studniówka [emoji16] gratuluję [emoji16] teraz to przeleci [emoji87]
Jak się czujesz?
Dolegliwości jakis wielkich nie mam. Wiadomo, coraz ciężej, +6kg na liczniku :/ jedynie jak przeholuję z chodzeniem i aktywnością to plecy mi siadają :/ a tak, to jest ok.
Coraz bardziej sie nie moge doczekac finału. [emoji178] No i obecnie jestem na etapie planowania zakupów apteczno-higienicznych.
Juz 100 ka??? Ale ten czas leci!! GratulujeStawiam i Wam torcik za nasza dzisiejsza 100-dniówkę! [emoji512]
Zobacz załącznik 975250
+6kg to dobra waga [emoji106] ile przybieralas w poprzednich ciążach? Ja w pierwszej na koniec miałam +10 a obecnie już +14 (do tego +15 nadprogramowe sprzed ciazy[emoji58])
Co do zakupów aptecznych to mój koszyk na Gemini jakieś 3miesiace sobie czekał [emoji1787] dopiero w zeszłym tygodniu zamówiłam [emoji1787]