reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny jakieś doświadczenia z biustonoszami do karmienia z H&M ? Albo polecacie coś innego w rozsądnej cenie ? :)
Chciałabym kupić przynajmniej jeden/dwa żeby nie świecić w szpitalu cyckami i było wygodniej przy próbach karmienia :)

Dziewczyny jakieś doświadczenia z biustonoszami do karmienia z H&M ? Albo polecacie coś innego w rozsądnej cenie ? :)
Chciałabym kupić przynajmniej jeden/dwa żeby nie świecić w szpitalu cyckami i było wygodniej przy próbach karmienia :)

Ja nie mialam na sobie biustonosza w szpitalu ani raz, chodzilam jak mleczna krowa, rozczochrana, upaprana tym co smaruja do operacji no dramat :p tam kazdy swieci cyckami i kazdy te cycki maca.
Podobno fajne sa te hm i z lidla

Ja nie mialam na sobie biustonosza w szpitalu ani raz, chodzilam jak mleczna krowa, rozczochrana, upaprana tym co smaruja do operacji no dramat [emoji14] tam kazdy swieci cyckami i kazdy te cycki maca.
Mam podobne doświadczenia [emoji23] i jeszcze każą wietrzyć krocze tym po sn i ranę po cc, więc siatkowe majty na wierzchu [emoji23][emoji23][emoji23] chociaż ja chodziłam w staniku, ale miałam taki z BabyOno do karmienia, calutki miękki, ogólnie średnio polecam ale chociaż trzyma te cyce

Ja polecam. I u nas nikt nie maca. Mi przydał sie biustonosz i wkladki w pierwszej i drugiej ciaży i ze 3 koszule sobie weź na zmianę

Ja nie mialam na sobie biustonosza w szpitalu ani raz, chodzilam jak mleczna krowa, rozczochrana, upaprana tym co smaruja do operacji no dramat [emoji14] tam kazdy swieci cyckami i kazdy te cycki maca.
Mam podobne doświadczenia [emoji23] i jeszcze każą wietrzyć krocze tym po sn i ranę po cc, więc siatkowe majty na wierzchu [emoji23][emoji23][emoji23] chociaż ja chodziłam w staniku, ale miałam taki z BabyOno do karmienia, calutki miękki, ogólnie średnio polecam ale chociaż trzyma te cyce
Ja polecam. I u nas nikt nie maca. Mi przydał sie biustonosz i wkladki w pierwszej i drugiej ciaży i ze 3 koszule sobie weź na zmianę
Dzięki :) a powiedzcie mi proszę jak teraz noszę rozmiar 75B już po tym jak minimalnie urosły ;p to 75C będzie w porządku ? Raczej na 90% czeka mnie CC i przyjmują dzień wcześniej po południu, a na drugi dzień zabieg więc myślałam wziąć na pierwszą noc top i spodenki, a potem dwie koszule ;) mam nadzieję, że nie będziemy tam za długo, ewentualnie zawsze ktoś może mi podrzucić czysta

Dzięki :) a powiedzcie mi proszę jak teraz noszę rozmiar 75B już po tym jak minimalnie urosły ;p to 75C będzie w porządku ? Raczej na 90% czeka mnie CC i przyjmują dzień wcześniej po południu, a na drugi dzień zabieg więc myślałam wziąć na pierwszą noc top i spodenki, a potem dwie koszule ;) mam nadzieję, że nie będziemy tam za długo, ewentualnie zawsze ktoś może mi podrzucić czysta
Myślę że moze Ci trochę dojść cm w obwodzie, zobaczysz przed samym porodem, bo to też nie u każdej ciężarnej, ale mnie piersi najwięcej urosły dopiero jak dostałam mleko - kilka dni po porodzie, przed ciążą mialam miseczke C a teraz F i to nie w kazde wejde :szok: na szkole rodzenia mówili żeby dodać 10 cm po obwodzie a do piersi przyłożyć pięść i kupić dwa niedrogie biustonosze na ten miesiąc po, bo potem laktacja się stabilizuje i rozmiar znowu zmienia.

reklama
Do góry