reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ze starszym też spałam :)
Ja bym wolała żeby młody spał w łóżeczku koło naszego łóżka ;) pewnie wygodniej jest spać z malcem, ale wolałbym uczyć od początku że każdy ma swoje miejsce bo później już ciężko będzie wypędzić małego w ogóle z sypialni [emoji14] ale czy to tak wyjdzie jak planuje to czas pokaże ;p

reklama
Ja bym wolała żeby młody spał w łóżeczku koło naszego łóżka ;) pewnie wygodniej jest spać z malcem, ale wolałbym uczyć od początku że każdy ma swoje miejsce bo później już ciężko będzie wypędzić małego w ogóle z sypialni [emoji14] ale czy to tak wyjdzie jak planuje to czas pokaże ;p
Ooo ja mam taki sam plan [emoji6] mój młody od początku w swoim łóżeczku spał, a jakoś od 2 urodzin po przeczytaniu bajek zasypia sam w swoim łóżku w swoim pokoju [emoji6]
Mam nadzieję że z Daga będzie tak samo [emoji6]
Nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem [emoji6] nasze łóżko jest moje i tz [emoji41]
Haha pomyśl, że pewnie my robiliśmy tak samo [emoji23]
Ja nawet nie chce myśleć co będzie potem [emoji28] jak sobie pomyślę jakie się pomysły za dzieciaka miało to aż strach co te nasze dzieci będą robić [emoji28] teraz jeszcze człowiek upilnuje ale jak się zacznie szkoła, koledzy to nie będzie zmiłuj [emoji1787]

Olaboga [emoji23]
Jak dla mnie dopóki jest małe ok, ale właśnie obawiam się, że wygoda weźmie górę i później już do siebie nie pójdzie doszło do tego, że wyprowadził się z ich sypialni do swojego pokoju, ale z mamą ! A tata został sam w sypialni więc trochę przegięcie ;) ale to moje osobiste odczucie ;)

Ooo ja mam taki sam plan [emoji6] mój młody od początku w swoim łóżeczku spał, a jakoś od 2 urodzin po przeczytaniu bajek zasypia sam w swoim łóżku w swoim pokoju [emoji6]
Mam nadzieję że z Daga będzie tak samo [emoji6]
Nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem [emoji6] nasze łóżko jest moje i tz [emoji41]Ja nawet nie chce myśleć co będzie potem [emoji28] jak sobie pomyślę jakie się pomysły za dzieciaka miało to aż strach co te nasze dzieci będą robić [emoji28] teraz jeszcze człowiek upilnuje ale jak się zacznie szkoła, koledzy to nie będzie zmiłuj [emoji1787]
Pamiętam, że ty chyba mówiłaś, że nie chcesz pościeli dawać do łóżeczka prawda ? I jak zamierzasz ten temat rozwiązać żeby nie zmarzło w nocy ? Latem to jasna sprawa, ale jesień, zima?

A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]
IMG_20190516_105208.jpeg

Ostatnia edycja:
Pamiętam, że ty chyba mówiłaś, że nie chcesz pościeli dawać do łóżeczka prawda ? I jak zamierzasz ten temat rozwiązać żeby nie zmarzło w nocy ? Latem to jasna sprawa, ale jesień, zima?
Ja nie zamierzam dawać pościeli, co najwyżej kocyk jakiś może ale ogólnie to chce śpiworek. Na tej stronie są fajne, na każdą pogodę, letnie, zimowe, z odpinanymi rękawami więc spokojnie dziecko może w nich spać [emoji6]

Zreknij sobie [emoji6]

reklama
Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka

Do góry