reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moja kończy 5 lat nie długo tylko ona miała w lipcu się urodzić . ;) Same dziewczyny w tym roku trzeba się spiąć by zajść jeszcze na dziewczynkę hihi ;))
@Ann89 mi miałaś odp.

Śliczne brzuszki dziewczynki może się zaraże ;))wszystkie noworodki nosze u koleżanek ;)
No to twoja w wieku mojego starszaka [emoji6] 8 maja miał urodzinki [emoji6]
No to trzymam kciuki i za starania i za róż [emoji16]
Po spaniu [emoji23] turbo drzemka [emoji23]Zobacz załącznik 973225
Ale zadowolona [emoji16] chyba się wyspała [emoji16][emoji28]

reklama
Wiesz jak to u nas wygląda??? [emoji23] MAJKA ŚPI ZE MNĄ OD URODZENIA! [emoji23][emoji23]
łóżeczko służy do zabawy i drzemek w ciągu dnia [emoji23]jak była mała spała w leżaku tiny love. Pod kocykiem(środek lata) bez podusi. Ale plozy przy głowie były podniesione, a te w nogach położone. Więc od strony główki była troszkę wyżej niż w nóżkach. Ale leżała dzięki temu z plecami prosto. Zobacz załącznik 973223
Ok czyli nadal jestem w czarnej D [emoji23][emoji23][emoji23]
Jejku ja już nie wiem czy przesadzam czy to pierwsza ciąża czy ja jakaś nawiedzona [emoji23] kiedyś pewnie nie zastanawiałabym się nawet w czym będzie spało moje dziecko, ale teraz to prawie koniec świata [emoji23]

Pościel jakąś mam [emoji23] dwa komplety. Ale Mloda jak śpi że mną to się budzi raz Max dwa razy na cyca. I oboie się wysypiamy. A tak srylion pobudek jakby miała spać sama.. Więc po co się męczyć [emoji23]
Ok czyli nadal jestem w czarnej D [emoji23][emoji23][emoji23]
Jejku ja już nie wiem czy przesadzam czy to pierwsza ciąża czy ja jakaś nawiedzona [emoji23] kiedyś pewnie nie zastanawiałabym się nawet w czym będzie spało moje dziecko, ale teraz to prawie koniec świata [emoji23]

No to twoja w wieku mojego starszaka [emoji6] 8 maja miał urodzinki [emoji6]
No to trzymam kciuki i za starania i za róż [emoji16]Ale zadowolona [emoji16] chyba się wyspała [emoji16][emoji28]
Mój starszy 7 lat kończy 24 maja i w niedzielę robię im wspólne urodziny ;) troszkę za wcześnie ale bratowa ma termin porodu właśnie w syna urodziny i chce by jeszcze zaliczyła imprezę ;))

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

Mój starszy 7 lat kończy 24 maja i w niedzielę robię im wspólne urodziny ;) troszkę za wcześnie ale bratowa ma termin porodu właśnie w syna urodziny i chce by jeszcze zaliczyła imprezę ;))

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Ooo no to udanej imprezki [emoji16] a co robicie dokładnie?

Mój teraz dostał rower na urodzinki i szaleństwo jest [emoji87] jeszcze z tym brzuchem muszę za nim biegać bo oczywiście uciekanie przed mama po całym parku jest najlepsze [emoji85]

Pościel jakąś mam [emoji23] dwa komplety. Ale Mloda jak śpi że mną to się budzi raz Max dwa razy na cyca. I oboie się wysypiamy. A tak srylion pobudek jakby miała spać sama.. Więc po co się męczyć [emoji23]
Ja bym wolała żeby młody spał w łóżeczku koło naszego łóżka ;) pewnie wygodniej jest spać z malcem, ale wolałbym uczyć od początku że każdy ma swoje miejsce bo później już ciężko będzie wypędzić małego w ogóle z sypialni [emoji14] ale czy to tak wyjdzie jak planuje to czas pokaże ;p

Ooo no to udanej imprezki [emoji16] a co robicie dokładnie?

Mój teraz dostał rower na urodzinki i szaleństwo jest [emoji87] jeszcze z tym brzuchem muszę za nim biegać bo oczywiście uciekanie przed mama po całym parku jest najlepsze [emoji85]
Haha pomyśl, że pewnie my robiliśmy tak samo [emoji23]

reklama
Do góry