reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moja kończy 5 lat nie długo tylko ona miała w lipcu się urodzić . ;) Same dziewczyny w tym roku trzeba się spiąć by zajść jeszcze na dziewczynkę hihi ;))
@Ann89 mi miałaś odp.

Śliczne brzuszki dziewczynki może się zaraże ;))wszystkie noworodki nosze u koleżanek ;)
No to twoja w wieku mojego starszaka [emoji6] 8 maja miał urodzinki [emoji6]
No to trzymam kciuki i za starania i za róż [emoji16]
Po spaniu [emoji23] turbo drzemka [emoji23]Zobacz załącznik 973225
Ale zadowolona [emoji16] chyba się wyspała [emoji16][emoji28]

reklama
Wiesz jak to u nas wygląda??? [emoji23] MAJKA ŚPI ZE MNĄ OD URODZENIA! [emoji23][emoji23]
łóżeczko służy do zabawy i drzemek w ciągu dnia [emoji23]jak była mała spała w leżaku tiny love. Pod kocykiem(środek lata) bez podusi. Ale plozy przy głowie były podniesione, a te w nogach położone. Więc od strony główki była troszkę wyżej niż w nóżkach. Ale leżała dzięki temu z plecami prosto. Zobacz załącznik 973223
Ok czyli nadal jestem w czarnej D [emoji23][emoji23][emoji23]
Jejku ja już nie wiem czy przesadzam czy to pierwsza ciąża czy ja jakaś nawiedzona [emoji23] kiedyś pewnie nie zastanawiałabym się nawet w czym będzie spało moje dziecko, ale teraz to prawie koniec świata [emoji23]

Pościel jakąś mam [emoji23] dwa komplety. Ale Mloda jak śpi że mną to się budzi raz Max dwa razy na cyca. I oboie się wysypiamy. A tak srylion pobudek jakby miała spać sama.. Więc po co się męczyć [emoji23]
Ok czyli nadal jestem w czarnej D [emoji23][emoji23][emoji23]
Jejku ja już nie wiem czy przesadzam czy to pierwsza ciąża czy ja jakaś nawiedzona [emoji23] kiedyś pewnie nie zastanawiałabym się nawet w czym będzie spało moje dziecko, ale teraz to prawie koniec świata [emoji23]

No to twoja w wieku mojego starszaka [emoji6] 8 maja miał urodzinki [emoji6]
No to trzymam kciuki i za starania i za róż [emoji16]Ale zadowolona [emoji16] chyba się wyspała [emoji16][emoji28]
Mój starszy 7 lat kończy 24 maja i w niedzielę robię im wspólne urodziny ;) troszkę za wcześnie ale bratowa ma termin porodu właśnie w syna urodziny i chce by jeszcze zaliczyła imprezę ;))

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

Mój starszy 7 lat kończy 24 maja i w niedzielę robię im wspólne urodziny ;) troszkę za wcześnie ale bratowa ma termin porodu właśnie w syna urodziny i chce by jeszcze zaliczyła imprezę ;))

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Ooo no to udanej imprezki [emoji16] a co robicie dokładnie?

Mój teraz dostał rower na urodzinki i szaleństwo jest [emoji87] jeszcze z tym brzuchem muszę za nim biegać bo oczywiście uciekanie przed mama po całym parku jest najlepsze [emoji85]

Pościel jakąś mam [emoji23] dwa komplety. Ale Mloda jak śpi że mną to się budzi raz Max dwa razy na cyca. I oboie się wysypiamy. A tak srylion pobudek jakby miała spać sama.. Więc po co się męczyć [emoji23]
Ja bym wolała żeby młody spał w łóżeczku koło naszego łóżka ;) pewnie wygodniej jest spać z malcem, ale wolałbym uczyć od początku że każdy ma swoje miejsce bo później już ciężko będzie wypędzić małego w ogóle z sypialni [emoji14] ale czy to tak wyjdzie jak planuje to czas pokaże ;p

Ooo no to udanej imprezki [emoji16] a co robicie dokładnie?

Mój teraz dostał rower na urodzinki i szaleństwo jest [emoji87] jeszcze z tym brzuchem muszę za nim biegać bo oczywiście uciekanie przed mama po całym parku jest najlepsze [emoji85]
Haha pomyśl, że pewnie my robiliśmy tak samo [emoji23]

reklama
Do góry