paulina1994
Fanka BB :)
Jaka cudna [emoji7]A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]Zobacz załącznik 973245
No widzisz więc to pewnie też zależy od dziecka no ja mam przykład bardzo blisko, a jednak wolałabym jasno postawić granicę bo koło roku chcielibyśmy żeby poszło do swojego pokoju obok za ścianę tam też będzie miał pokój od początku tylko u nas łóżeczko (głównie wygoda nie chce mi się biegać do pokoju obok przy noworodku, a też będę czuła się spokojniej jak będę miała go na oku)Paulina ja też się z moim. Córka skonczyla 2.5 roku i sama zdecydowala że idzie spaç do siebie
Nie nasłuchałas się teściowej/mamy, że jak może spać bez kołderki i poduszki [emoji14] ja czuję się przynajmniej jak UFO, które chce skrzywdzić swoje dziecko i najgorsze jest to, że u mnie każdy uważa, że zwariowałam nawet kuzynka, która jest tylko 2 lata starsza ode mnie mi powiedziała żebym sama sobie spała bez kołderki [emoji14]Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka