reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]Zobacz załącznik 973245
Jaka cudna [emoji7]
Paulina ja też się z moim. Córka skonczyla 2.5 roku i sama zdecydowala że idzie spaç do siebie
No widzisz więc to pewnie też zależy od dziecka ;) no ja mam przykład bardzo blisko, a jednak wolałabym jasno postawić granicę bo koło roku chcielibyśmy żeby poszło do swojego pokoju obok za ścianę :) tam też będzie miał pokój od początku tylko u nas łóżeczko (głównie wygoda nie chce mi się biegać do pokoju obok przy noworodku, a też będę czuła się spokojniej jak będę miała go na oku) :)
Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka
Nie nasłuchałas się teściowej/mamy, że jak może spać bez kołderki i poduszki [emoji14] ja czuję się przynajmniej jak UFO, które chce skrzywdzić swoje dziecko i najgorsze jest to, że u mnie każdy uważa, że zwariowałam nawet kuzynka, która jest tylko 2 lata starsza ode mnie mi powiedziała żebym sama sobie spała bez kołderki [emoji14]

reklama
Trochę mi do Kamili rozmiarów brakuje ale tez mamy juz fajna rozowa piłkę [emoji178]
3C5EB112-2AE6-4D28-9162-2DE62EE3CA88.jpg

Hej, hej ma któraś z Was komodę Hemnes z Ikea i zmierzy mi średnicę galek [emoji14] ?
Kupuje też Paxa, a chciałabym dobrać gałki podobne wielkością ;)

A jak twój brzdąc ? :))

A dobrze.. Lobuzuje przy karmieniu. Ja mam kryzys laktacyjny.. Karmie ile mogę.. Co moge odciagam i juz 3 razy mlody dostal po 60ml bebilonu ale nie dopijal w calosci:( ewidentnie glodny byl a u mnie zabraklo a on zbyt sie wsciekal i plakal by go meczyc sila do piersi.

Mamy 1 fotke przedpremierowo z sesji :) wieczorem mam miec juz wszystkie :)

A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]Zobacz załącznik 973245
No kochana widać ze zblizacie sie ku koncowi.
Ja nie moge uwierzyc ze juz w ciazy nie jesten.. Teraz to mysle ze mi ekspresowo zleciala.. Az tesknie juz za brzuszkiem i kopniakami :p
Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka
Ja mam tak zrobione ze w lozeczku na koncu lezy paczka pampersow i mlody nie jest w stanie naciągnąć na siebie koldry. Zreszta u nas dziala to w ten sposób ze on bardziej nogami ja rozkopuje ale w razie czego nie naciagnie na siebie.
Trochę mi do Kamili rozmiarów brakuje ale tez mamy juz fajna rozowa piłkę [emoji178]
Zobacz załącznik 973271
Ale slicznie!! Kwitniesz kochana wraz z coreczka :)

Ostatnia edycja:
@Maliina jejku jaki on jest słodki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja już chce tego mojego stworka małego mieć przy sobie :))
Powiedz mi proszę bo ty masz fotelik Maxi Cosi Citi jak wrażenie używałas już ?
Zastanawiam się pomiędzy Cybexem Atom 5 a właśnie Citi wiem, że ten Cybex jest cięższy, ale ma chyba fajniejsza tą budkę niż MC (bo właśnie ta budka mi się w nich nie za bardzo widzi)

reklama
Do góry