reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]Zobacz załącznik 973245
Jaka cudna [emoji7]
Paulina ja też się z moim. Córka skonczyla 2.5 roku i sama zdecydowala że idzie spaç do siebie
No widzisz więc to pewnie też zależy od dziecka ;) no ja mam przykład bardzo blisko, a jednak wolałabym jasno postawić granicę bo koło roku chcielibyśmy żeby poszło do swojego pokoju obok za ścianę :) tam też będzie miał pokój od początku tylko u nas łóżeczko (głównie wygoda nie chce mi się biegać do pokoju obok przy noworodku, a też będę czuła się spokojniej jak będę miała go na oku) :)
Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka
Nie nasłuchałas się teściowej/mamy, że jak może spać bez kołderki i poduszki [emoji14] ja czuję się przynajmniej jak UFO, które chce skrzywdzić swoje dziecko i najgorsze jest to, że u mnie każdy uważa, że zwariowałam nawet kuzynka, która jest tylko 2 lata starsza ode mnie mi powiedziała żebym sama sobie spała bez kołderki [emoji14]

reklama
Trochę mi do Kamili rozmiarów brakuje ale tez mamy juz fajna rozowa piłkę [emoji178]
3C5EB112-2AE6-4D28-9162-2DE62EE3CA88.jpg

Hej, hej ma któraś z Was komodę Hemnes z Ikea i zmierzy mi średnicę galek [emoji14] ?
Kupuje też Paxa, a chciałabym dobrać gałki podobne wielkością ;)

A jak twój brzdąc ? :))

A dobrze.. Lobuzuje przy karmieniu. Ja mam kryzys laktacyjny.. Karmie ile mogę.. Co moge odciagam i juz 3 razy mlody dostal po 60ml bebilonu ale nie dopijal w calosci:( ewidentnie glodny byl a u mnie zabraklo a on zbyt sie wsciekal i plakal by go meczyc sila do piersi.

Mamy 1 fotke przedpremierowo z sesji :) wieczorem mam miec juz wszystkie :)

A ja się pochwalę swoją wielką piłeczka z dzisiaj [emoji41]Zobacz załącznik 973245
No kochana widać ze zblizacie sie ku koncowi.
Ja nie moge uwierzyc ze juz w ciazy nie jesten.. Teraz to mysle ze mi ekspresowo zleciala.. Az tesknie juz za brzuszkiem i kopniakami :p
Ja na ta chwile nie widzę niczego lepszego niz spiworek zapinany na ramionach. Wysypia sie, a ja sie nie martwię po tym co z kocami wyrabia. Tylko prześcieradło i poduszka klin do lozeczka
Ja mam tak zrobione ze w lozeczku na koncu lezy paczka pampersow i mlody nie jest w stanie naciągnąć na siebie koldry. Zreszta u nas dziala to w ten sposób ze on bardziej nogami ja rozkopuje ale w razie czego nie naciagnie na siebie.
Trochę mi do Kamili rozmiarów brakuje ale tez mamy juz fajna rozowa piłkę [emoji178]
Zobacz załącznik 973271
Ale slicznie!! Kwitniesz kochana wraz z coreczka :)

Ostatnia edycja:
@Maliina jejku jaki on jest słodki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja już chce tego mojego stworka małego mieć przy sobie :))
Powiedz mi proszę bo ty masz fotelik Maxi Cosi Citi jak wrażenie używałas już ?
Zastanawiam się pomiędzy Cybexem Atom 5 a właśnie Citi wiem, że ten Cybex jest cięższy, ale ma chyba fajniejsza tą budkę niż MC (bo właśnie ta budka mi się w nich nie za bardzo widzi)

reklama
Do góry