reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@kamilaa Wow to masz termin w urodziny mojej córki to tuż tuż ;) Ja czuję się ok oczywiście nakręcam się na ciążę a to nie służy mi dobrze , nie ułatwia to że wszystkie wokoło koleżanki , rodzina z małymi dziećmi lub w ciąży ;) Do terminu okresu ponad tydzień ale pewnie nic z tego bo piersi nie bola ...
@martosia04 ale ci się poszczęściło oby i u mnie marzenie się spełniło . Pamiętam jak byłaś zawiedziona że znów okres przyjdzie a tu dwie kreski
@Ann89 a jak u cb jak ciąża co będzie ?
@KatiNails dzieki i nawzajem ;) oby się szybko udało ;)
Mnie właśnie bolały przed planowa @ i po gdzie już wiedziałam, że jestem w ciąży. Trzeba być dobrej myśli mimo wszystko :)

reklama
Ale Wam zazdroszczę [emoji7] mimo ciężkich pierwszych trymestrow uwielbiam być w ciszy. Z Mają do końca ciąży biegałam.
Baaa klientke skończyłam o 18.00 dnia 27 lipca, a 28 lipca o 3.20 (35+3) Maja była na świecie [emoji7]
Fakt faktem że ja nie miałam jakiegoś dużego brzucha, bo i Maja malutka była.
Ale jak tylko minęły nudności i wymioty to ja przetwory robiłam, pracowałam. Byłam baaardzo aktywna. Teraz też będziemy celowac w letniego malucha. Szczyt moich marzeń żeby trzeci też był z lipca [emoji7][emoji7][emoji7]
Bo Aleksa mam 20 lipca a Maja 28 lipca [emoji7]
Dokładnie ;* ja dziś już 16 tydzień się zaczął [emoji7][emoji7]

Jedyne czego się boję to na chwilę obecną u mnie będzie karmienie w tandemie... Będę musiała się bardzo pilnować z witaminami i dobrą dietą, żeby i dla Majki starczyło i dla Maluszka

Kasia wogule nic a nic cię nie bolały ? ?? Muszę się uspokoić i nie nakręcać ..
@Mała Mi24 a przed okresami cię bolały też ? Mnie przed okresem też nic nie bola
Mnie zawsze od owu bolały piersi, a na kilka dni przed totalnie odpuszczały, tym razem było tak samo, spadek progesteronu cycki odpuściły i czekałam na @, która nie przyszła już 28 tyg :))) więc nie ma co się sugerować brakiem objawów ;)

Ja do 7tc nie miałam żadnych objawów ciąży.
Gdyby nie objawy zagnieżdżania i co ze juz od 21dc wiedziałam że jest w ciąży to po objawach 'ciążowych' wiedziała bym że jestem w ciąży dopiero od 8 tc [emoji23][emoji23]
Mnie zawsze od owu bolały piersi, a na kilka dni przed totalnie odpuszczały, tym razem było tak samo, spadek progesteronu cycki odpuściły i czekałam na @, która nie przyszła już 28 tyg :))) więc nie ma co się sugerować brakiem objawów ;)

reklama
Ciekawe czy objawy ciążowe i ból piersi zależy od progesteronu właśnie ..? Ja w zaleceniach mam brać progesteron i duphaston i luteinę ale w zeszłym cyku brałam po owu i piersi tez nic a nic nie bolały więc nie wiem jak to jest .Po ciążach przestały mnie boleć na okres ..
Kasia jakie miałaś bo objawy zagiezdzenia? Ja w 4 ciążach nie miałam żadnych objawów tego .

Do góry