mi ginekolog zalecił mama dha premium+, niby wszystkie badania są ok i przed ciążą też dramatów nie było, ale w trakcie ciaży okazało się, że mam lekkie nadciśnienie związane z niedoborem witaminy d, a mama dha ma jej w porównaniu do innych preparatów dość sporo..
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@martosia04 co będzie u cb, pamiętam że chciałaś córeczkę ??
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
Muszę się od nowa wbić. Pozdrowienia dla reszty.
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
MalaMi24
Trzymam kciuki za Twoje starania! Wzajemnie pozdrawiam [emoji3526][emoji3526]Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
Ann89
Kasiulka witaj z powrotem :*Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
martoosia04
Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
Cześć kochana :*
U nas miała byc córka i bedzie! [emoji178][emoji178][emoji178]
Dzis kończymy akurat 25tc! Jeszcze chwila i 100-dniówka [emoji33]
Kaamilaaa
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
Witaj znów [emoji8][emoji8]jak się czujesz?
U mnie termin na 6.06 [emoji846]
Dziś właśnie skończony 37tc, ciąża donoszona [emoji846]
Jeśli chodzi o skórę która została luźna. Masaże, masaże i jeszcze raz masaże. Poprawiać się będzie krążenie i lepiej obkurczać skóra, ale to i tak nigdy nie wróci do stanu sprzed ciąży. Niestety. Do tego kosmetyki ujędrniające.
Tylko laski kp! Czytać etykiety. Nie wszystko można podczas kp.
Ja mam świetne z Faberlic Płachty na brzuch i miejsca problematyczne, balsam przeciw rozstępom (one mogą powstawać nie tylko przy szybkim rozciąganiu, ale też właśnie kurczeniu skóry). Tylko! Tych placht nie można podczas ciąży i kp stosować więc ja ich będę używać dopiero jak trzeciego bajdla skończę karmić. Ale klientki chętnie kupują i wracają po to.
Zdjęcie Wam wrzuciłam tak na przyszłość w razie czego jakbyście czegoś szukały
Bo teraz i tak żadna z nas nie może tego używać bo albo kp albo ciąża.
W razie jakiś pytań ogólnie kosmetycznych też walcie śmiało. Bo jestem kosmetyczka z wykształcenia
Tylko laski kp! Czytać etykiety. Nie wszystko można podczas kp.
Ja mam świetne z Faberlic Płachty na brzuch i miejsca problematyczne, balsam przeciw rozstępom (one mogą powstawać nie tylko przy szybkim rozciąganiu, ale też właśnie kurczeniu skóry). Tylko! Tych placht nie można podczas ciąży i kp stosować więc ja ich będę używać dopiero jak trzeciego bajdla skończę karmić. Ale klientki chętnie kupują i wracają po to.
Zdjęcie Wam wrzuciłam tak na przyszłość w razie czego jakbyście czegoś szukały
Bo teraz i tak żadna z nas nie może tego używać bo albo kp albo ciąża.
W razie jakiś pytań ogólnie kosmetycznych też walcie śmiało. Bo jestem kosmetyczka z wykształcenia
Wiszaca saszeta jest najgorsza to zrzucenia :/ mi jeszcze udziska obwisly i cycki :/
Kochana też wróciłam do starań :* powodzenia! [emoji8][emoji12]
@Malina gratuluje synka
@kamilla kiedy termin?
kasiula222
@kamilaa Wow to masz termin w urodziny mojej córki to tuż tuż Ja czuję się ok oczywiście nakręcam się na ciążę a to nie służy mi dobrze , nie ułatwia to że wszystkie wokoło koleżanki , rodzina z małymi dziećmi lub w ciąży Do terminu okresu ponad tydzień ale pewnie nic z tego bo piersi nie bola ...
@martosia04 ale ci się poszczęściło oby i u mnie marzenie się spełniło . Pamiętam jak byłaś zawiedziona że znów okres przyjdzie a tu dwie kreski
@Ann89 a jak u cb jak ciąża co będzie ?
@KatiNails dzieki i nawzajem oby się szybko udało
@martosia04 ale ci się poszczęściło oby i u mnie marzenie się spełniło . Pamiętam jak byłaś zawiedziona że znów okres przyjdzie a tu dwie kreski
reklama
Kochana ból piersi to nie wyznacznik. Mnie w ciąży z Mają piersi nie bolały. (druga ciąża)
@kamilaa Wow to masz termin w urodziny mojej córki to tuż tuż Ja czuję się ok oczywiście nakręcam się na ciążę a to nie służy mi dobrze , nie ułatwia to że wszystkie wokoło koleżanki , rodzina z małymi dziećmi lub w ciąży Do terminu okresu ponad tydzień ale pewnie nic z tego bo piersi nie bola ...