reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Spirale można zalożyć 3 moesiace po porodzie. Nie trzeba czekać na pierwszy okres.
Ja idę założyć 28 maja. Też już nie chce dzieci.
Liczba na pewno nie zapalenie płuc tylko zwykle przeziębienie. Moj też nie raz kaszle, ale nie wydaje mi się żeby byl chory. Chociaż może też pojde go jutro osłuchać.
Jasiek śpi tylko na dworze wiec spacerujemy z nim po 4/5h dziennie bez wzgledu na to jaka ppgoda. Taki egzemplarz.
Ja drugie dziecko chcialam od razu. Mimo że corka byla bardzo bardzo bardzo absorbujaca. Tym sposobem mamy różnicę 2.5 roku. Okres dostalam dopiero 14 mcy po porodze

Bylam u mojej gin i po 8 tygodniach mi cciala zalozyc. Inny lekarz mowil,ze trzeba zakladac spirale pod koniec okresu i tak tez kazal przyjsc
Moze po porodzie naturalnym sie dluzej czeka. Nie wiem

reklama
Spirale można zalożyć 3 moesiace po porodzie. Nie trzeba czekać na pierwszy okres.
Ja idę założyć 28 maja. Też już nie chce dzieci.
Liczba na pewno nie zapalenie płuc tylko zwykle przeziębienie. Moj też nie raz kaszle, ale nie wydaje mi się żeby byl chory. Chociaż może też pojde go jutro osłuchać.
Jasiek śpi tylko na dworze wiec spacerujemy z nim po 4/5h dziennie bez wzgledu na to jaka ppgoda. Taki egzemplarz.
Ja drugie dziecko chcialam od razu. Mimo że corka byla bardzo bardzo bardzo absorbujaca. Tym sposobem mamy różnicę 2.5 roku. Okres dostalam dopiero 14 mcy po porodze
I dobrze, zahartujecie go w ten sposób i mało będzie chorować też.

No patrz co lekarz to inne wytyczne. Ja do 28 na pewno @ nie dostane. Ale jak chce zalozyc to ide
Moja pijawa tylko kasa. Kazala kupic mirene za 500zl. Ten drugi lekarz powiedzial, ze mam tej receptt nie wywoływać bo moze byc tak, zw sie nie da zalozyc bo nie rodzilam naturalnie i roznie bywa, a on mi zapisze polowe tansza o takim samym dzialaniu. Tak samo ja mam uczulenie na nikiel, nawet o tym nie pomyslalam, a on mowi ze musze miec tylko taka bo ona ma plastik a nie metal.

Ja zakładam mirene. Za wszystko place 1400 zł. Tylko najpierw musze cytologie zrobic. Wlasnie jutro ide

U mnmie bedzie levosert , to jest to samo tylko chyba na 3 lata, ale nie jestem pewna, kosztuje okolo 300 i zalozenie 200

Edit właśnie doczytałam, ze jest na 5. Zobaczymy co powie jak do niegk pojde

reklama
A nie mowil Ci o innych tylko o mirenie ? Czy wspolnie wybraliscie ta? Samo zalozenie 900zl to kosmos.

Do góry