Ile trzeba odczekać po porodzie?Ja wlasnie przerabiam ten temat. Za miesiac zakladam spirale hormonalna. 100% skuteczna.
reklama
CHYBA do pierwszego cyklu. Ja dostałam dopiero po 7 miesiącach [emoji23]
Ile trzeba odczekać po porodzie?
Ann89
Fanka BB :)
A ja głupia wszystko trzymałam [emoji23]Trzeba było kogoś uszczęśliwić to teraz musiałabyś kupić nowy. Ja miałam pożyczony od szwagierki, na szczęście urodziła kolejne dziecko i go dojechała więc mam tylko spacerówkę po córce, która na szczęście wypłowiała i jest brzydka, tak że dla kolejnego dziecka się nie nadaje i parasolkę którą dałam drugiej szwagierce i nie wiem czy do mnie wróci i w jakim stanie. Także to jest metoda pożyczyć albo sprzedać komuś innemu i wtedy potrzebny jest kolejny wozek
Fajnie się prowadzi, jest mało co zniszczony, u gondole ma naprawdę dużą więc nie zmieniam niestety.
Tu moja Bubba w spacerówce [emoji23]
Wygląda bardzo dobrze, gondola wygodna, kupisz najwyżej spacerówkę nowąAle mój nie jest taki ładny jak te wszystkie bebetto, adamexy i inne exy [emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Zobacz załącznik 972005
Do miesiaczki.Ile trzeba odczekać po porodzie?
U mnie juz jedna byla po 5 tygodniach. Czekam na 2
Spacerówka też wygląda na wygodną i synek był zadowolony to kolejne dziecko też będzie.A ja głupia wszystko trzymałam [emoji23]
Tu moja Bubba w spacerówce [emoji23]Zobacz załącznik 972008
jak widze wozki, to dostaje trzesiawicy. Temat dla mnie byl meczacy. Obwalilam pol internetow, a i tak wybrałam ze jestem srednio zadowolona.
Ro wszystko zalezy jaki kto potrzebuje. Jesli na wies, albo mieszka sie na parterze nie trzeba tego taszczyc to wybor jest wielki, super gondole, amortyzacja, pompowane kola i gruby stelaz. Ja mam 3 pietro wiec wybor byl miedzy wozidupkamj, ktore nie maja prawie amortyzacji (dramat), chodzi o wage, no i chcialam duzy kosz,bo pies tam jezdzi haha.
Wiec padlo na easy go optimo. Ladny, sklada sie szybko. Ale jest sztywny bardzo. Drugi raz juz bym sie nie zdecydowała.
Z tych chudych te baby design byly fajne i jeszcze jeden valco baby.
Ro wszystko zalezy jaki kto potrzebuje. Jesli na wies, albo mieszka sie na parterze nie trzeba tego taszczyc to wybor jest wielki, super gondole, amortyzacja, pompowane kola i gruby stelaz. Ja mam 3 pietro wiec wybor byl miedzy wozidupkamj, ktore nie maja prawie amortyzacji (dramat), chodzi o wage, no i chcialam duzy kosz,bo pies tam jezdzi haha.
Wiec padlo na easy go optimo. Ladny, sklada sie szybko. Ale jest sztywny bardzo. Drugi raz juz bym sie nie zdecydowała.
Do miesiaczki.
U mnie juz jedna byla po 5 tygodniach. Czekam na 2
No męczący bo co nie zrobisz to źle, easy go i valco też oglądałam bo lekkie i nie zajmuja dużo miejsca.jak widze wozki, to dostaje trzesiawicy. Temat dla mnie byl meczacy. Obwalilam pol internetow, a i tak wybrałam ze jestem srednio zadowolona.
reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Spirale można zalożyć 3 moesiace po porodzie. Nie trzeba czekać na pierwszy okres.
Ja idę założyć 28 maja. Też już nie chce dzieci.
Liczba na pewno nie zapalenie płuc tylko zwykle przeziębienie. Moj też nie raz kaszle, ale nie wydaje mi się żeby byl chory. Chociaż może też pojde go jutro osłuchać.
Jasiek śpi tylko na dworze wiec spacerujemy z nim po 4/5h dziennie bez wzgledu na to jaka ppgoda. Taki egzemplarz.
Ja drugie dziecko chcialam od razu. Mimo że corka byla bardzo bardzo bardzo absorbujaca. Tym sposobem mamy różnicę 2.5 roku. Okres dostalam dopiero 14 mcy po porodze
Ja idę założyć 28 maja. Też już nie chce dzieci.
Liczba na pewno nie zapalenie płuc tylko zwykle przeziębienie. Moj też nie raz kaszle, ale nie wydaje mi się żeby byl chory. Chociaż może też pojde go jutro osłuchać.
Jasiek śpi tylko na dworze wiec spacerujemy z nim po 4/5h dziennie bez wzgledu na to jaka ppgoda. Taki egzemplarz.
Ja drugie dziecko chcialam od razu. Mimo że corka byla bardzo bardzo bardzo absorbujaca. Tym sposobem mamy różnicę 2.5 roku. Okres dostalam dopiero 14 mcy po porodze