reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A może pokazywała ci te wersję na dole z ecoskora albo właśnie z tą złota rama ?
Chyba nie ale już nie jestem pewna bo się pogubiłam w wózkach. Bardzo mi w jednym sklepie zachwalali baby design hu.sky zdaje się i espiro, inna stylistyka niz bebeto i adamex ale jakość też bardzo dobra. Miałam spacerówkę parasolkę espiro, bez zarzutu, materiał ekstra, łatwo piorący co przy wiekszym dziecku jest ważne. Te wszystkie chrupeczki i biszkopciki, które trzeba szorować.

reklama
Dziewczyny no weźcie , dajcie spokój z tymi wózkami bo ja mam stary po młodym bo mi serce płacze teraz [emoji23][emoji23][emoji23]

Ania jak większość osób ma używane [emoji23] Maja jest trzecim dzieckiem korzystającym z luci. A jeszcze będzie wozić moje kolejne [emoji23]
Dziewczyny no weźcie , dajcie spokój z tymi wózkami bo ja mam stary po młodym bo mi serce płacze teraz [emoji23][emoji23][emoji23]

U nas pod gorke. To wydziwiane karmienie malego ma juz swoje efekty. W 3 dni przybral tylko 40g gdzie ostatnim razem bylo to 200g wiec roznica zauwazalna. Plakac mi sie chce. Umowilam sie z polozna na wazenie czwartek/piatek bo zwariuje do kolejnego poniedzialku. Ogolnie mowila ze patrzy sie na wage od najniższej spadkowej masy ciala i patrzac na to wszystko jest ok bo wazyl 4220g najmniej a teraz 4640g no ale dzieki wizycie u pediatry w piątek wiemy ze wazyl 4600g wiec w 3 dni to malo przybral. Jest jeszcze szansa ze przybierac bedzie skokowo ma na to tydzien.. Teraz 40g a może w nastepnych dniach nadrobi. Zalecila zmieniac pozycje karmienia szukac innej moze mniej bedzie wydziwial. Mowila polozna tez ze takie cyrki z karmieniem nie ja jedna mam ale zazwyczaj zdarzaja sie u starszakow gdzie te bodzce na ruch kogos w domu sa silniejsze ale zwrocila uwage ze Filip strasznie rozglada sie i reaguje juz na swiat zewnetrzny. Mamy próbować i sie okaze co dalej :( niby dobrze ze cokolwiek przybral i nie stoi w miejscu ale to taki cios dla mnie.

Ostatnia edycja:
Ale mój nie jest taki ładny jak te wszystkie bebetto, adamexy i inne exy [emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Screenshot_2019-05-11-11-48-44-242_com.facebook.orca.jpeg

Będzie dobrze, chociaż te zapalenia płuc ciężko się diagnozują, ale nie będzie żadnego zapalenia płuc.
Też podziwiam gotowość na kolejne dzieci tak szybko. Oho będę miała nowy stres po porodzie:), jaka antykoncepcja żeby za pewno nie zajść w ciążę.
Ja wlasnie przerabiam ten temat. Za miesiac zakladam spirale hormonalna. 100% skuteczna.

Trzeba było kogoś uszczęśliwić to teraz musiałabyś kupić nowy. Ja miałam pożyczony od szwagierki, na szczęście urodziła kolejne dziecko i go dojechała więc mam tylko spacerówkę po córce, która na szczęście wypłowiała i jest brzydka, tak że dla kolejnego dziecka się nie nadaje i parasolkę którą dałam drugiej szwagierce i nie wiem czy do mnie wróci i w jakim stanie. Także to jest metoda pożyczyć albo sprzedać komuś innemu i wtedy potrzebny jest kolejny wozek

reklama
Do góry