reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Liczba mowil, ale wybralismy tą. No u nas tyle to kosztuje zalożenie plus usg plus wkladka. Chodze do tego gina od 5 lat i szczerze mowiac nie chce mi sie nikogo innego szukać.

reklama
Dziewczyny, a jakieś opinie o Easy Go Optima Air czy to jakieś totalne badziewie ? Stylistyka mi się podoba, ale jest na pewno sztywniejszy niż Adamex czy Bebetto
IMG_20190513_141309605.jpeg
IMG_20190513_141315605.jpeg

Bratowa mojego męża. Za kikka miesięcy zakłada nowa. Prscuje na ginekologii onkologicznej, więc na co dzień współpracuje z ginekologami. Mirena jest dobra dlatego że nie oddziałuje na cały organizm, a jedynie macice i jajniki.
Liczba mowil, ale wybralismy tą. No u nas tyle to kosztuje zalożenie plus usg plus wkladka. Chodze do tego gina od 5 lat i szczerze mowiac nie chce mi sie nikogo innego szukać.

Po trzecim dziecku też będę o niej myślała. Oni mają trójkę i po trójce właśnie zdecydowała się ją założyć. W sumie to terwz już będzie drugą zakładać. Jest bardzo zadowolona. Tzn coś ala miesiączki są. Tzn to bardziej plamienia niż miesiączka
Bratowa mojego męża. Za kikka miesięcy zakłada nowa. Prscuje na ginekologii onkologicznej, więc na co dzień współpracuje z ginekologami. Mirena jest dobra dlatego że nie oddziałuje na cały organizm, a jedynie macice i jajniki.

[/QUOTE

Rozumiem. Ciekawa jestem co by o tej o ktorej pisalam powiedzial jesli masz do niego zaufanie.

reklama
Liczba jutro zapytam go

Wlasnie zaczelam grzebac w necie. Wychodzi na to, ze substancje uwalniaja takie same, dzialanie takie same tylko faktycznie ta jest na 3, a mirena na 5 lat.
Wiec jesli sie nie chce miec juz dzieci lepiej na 5 lat, finansowo tez.
Mi chyba nawet na 3 by bardziej pasowalo.
Jestem bardzo ciekawa co powie, bo poczatkowo bylam tylko za mirena, nie wiedzac ze sa inne :)
Screenshot_2019-05-13-14-50-27.png

Screenshot_2019-05-13-14-50-36.png
Screenshot_2019-05-13-14-50-45.png

Do góry