reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

[emoji23]
IMG_20190513_150548.jpeg

reklama
Ja jakoś nie lubie gdy dzieci siedzà przed komputerem czy telefinen. Nawet bajki corka oglada tylko o wyznaczonych godzinach przez max 30 min. Pewnie przez zboczenie zawodowe jestem psychologiem i co raz częsciej spotykam się z uzależnieniem u dzieci.
Kati to dopiero piękny widok :)

Szczerze też kiedyś nie lubiłam. Teraz pozwalam ale na max 1,5h co kilka dni. Sama widzę zachowanie młodego jak przesądzi z komputerem albo jak ma za dużo tv.

Dziewczyny, a jakieś opinie o Easy Go Optima Air czy to jakieś totalne badziewie ? Stylistyka mi się podoba, ale jest na pewno sztywniejszy niż Adamex czy Bebetto Zobacz załącznik 972077Zobacz załącznik 972078

Pewnie duzo sie nie rozni od mojego optimo. Tak jak pisalam, musisz wiedzieć na czym Ci zalezy. Lekkosci, wygladzie, amortyzacji itp. to jest wozek na malo wymagajacy teren. Bez kol pompowanych to juz wgl.. sama gondola super lekka wnosze na 3 pietro z dzieckiem w srodku. Stelaz tez sie ladnie miesci do auta. Ale samo prowadzenie bez szalenstw. Wiec jak wszystko, ma wady i zalety :) ja jeszcze czekam jak bedzie ze spacerowka. Ona jest przod tyl i sklada sie razem ze stelazem

Pewnie duzo sie nie rozni od mojego optimo. Tak jak pisalam, musisz wiedzieć na czym Ci zalezy. Lekkosci, wygladzie, amortyzacji itp. to jest wozek na malo wymagajacy teren. Bez kol pompowanych to juz wgl.. sama gondola super lekka wnosze na 3 pietro z dzieckiem w srodku. Stelaz tez sie ladnie miesci do auta. Ale samo prowadzenie bez szalenstw. Wiec jak wszystko, ma wady i zalety :) ja jeszcze czekam jak bedzie ze spacerowka. Ona jest przod tyl i sklada sie razem ze stelazem
Ogólnie w moim przypadku musi mieć dobrą amortyzację żeby dziecko wstrząsu nie dostało po tych dziurach, ale nie da sie jakoś połączyć lekkości wózka z dobrą amortyzacją i kołami pompowanymi albo żelowymi ? Albo są wózki które dobrze się prowadzą jak Bebetto czy Adamex albo ładnie wyglądają i są lekkie jak Easy Go :/ nie mam nic pomiędzy

Ogólnie w moim przypadku musi mieć dobrą amortyzację żeby dziecko wstrząsu nie dostało po tych dziurach, ale nie da sie jakoś połączyć lekkości wózka z dobrą amortyzacją i kołami pompowanymi albo żelowymi ? Albo są wózki które dobrze się prowadzą jak Bebetto czy Adamex albo ładnie wyglądają i są lekkie jak Easy Go :/ nie mam nic pomiędzy
Bo nie ma nic pomiędzy chyba że inna półka cenowa, jak mutsy, stokke itp

Nie ma. Koleżanka szukala. Albo lekki, albo na trudny teren. Jeśli chodzi o wielofunkcyjne. Ze spacerówka też problem. Chociaż joie mytrax. Nie będziesz miała amortyzacji jak w bebetto czy adamex ale lepiej niż quinny, navington, 4baby itp. Ale to nie gondola tylkp spacerówka

reklama
Nie ma. Koleżanka szukala. Albo lekki, albo na trudny teren. Jeśli chodzi o wielofunkcyjne. Ze spacerówka też problem. Chociaż joie mytrax. Nie będziesz miała amortyzacji jak w bebetto czy adamex ale lepiej niż quinny, navington, 4baby itp. Ale to nie gondola tylkp spacerówka
No właśnie a jak mam dać za wózek 2 tys i wykorzystać tylko gondole i po pół roku sprzedać może za połowę to szczerze szkoda mi kasy :/ popatrzę jeszcze na te X-Landery i poczytam opinie może akurat to będzie to, tylko u mnie w okolicy nigdzie tych wózków nie ma...

Do góry