reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej wam[emoji4] miałam tygodniowa pauze na forum. Musiałam oczyścić głowę bo za bardzo się nakrecilam.
Dziś niosą wieści z porodowki. Przeżyłam poród ekspres! Od momentu wyjścia z domu do szpitala do urodzenia się małej minęło dokładnie 50 minut. Ok 25 minut od wejścia na porodowke urodziłam zdrowa córeczkę. Julia 10.05 o godzinie 14.07, 3780g i 50cm długa, glowa rodzinnie 36cm
Mam małe otarcie bez żadnego szycia bo malutka szła z ręką przy głowie.

Hej wam[emoji4] miałam tygodniowa pauze na forum. Musiałam oczyścić głowę bo za bardzo się nakrecilam.
Dziś niosą wieści z porodowki. Przeżyłam poród ekspres! Od momentu wyjścia z domu do szpitala do urodzenia się małej minęło dokładnie 50 minut. Ok 25 minut od wejścia na porodowke urodziłam zdrowa córeczkę. Julia 10.05 o godzinie 14.07, 3780g i 50cm długa, glowa rodzinnie 36cm
Wow jaki szybki poród [emoji16]zazdroszczę [emoji16]
No i gratuluję corci [emoji7][emoji7][emoji7] cieszcie się sobą [emoji8]

PS. Czyli co...? To znaczy że ja teraz jestem następna w kolejce prawda? [emoji87]Upsss [emoji38]

Gratulacje [emoji7]

Wow jaki szybki poród [emoji16]zazdroszczę [emoji16]
No i gratuluję corci [emoji7][emoji7][emoji7] cieszcie się sobą [emoji8]

PS. Czyli co...? To znaczy że ja teraz jestem następna w kolejce prawda? [emoji87]Upsss [emoji38]
Kochana chyba na to się zanosi [emoji3] jak nastrój na końcówce?
Gratulacje [emoji7]
Hej, dziękuję [emoji4] widzę że dolaczylas. Ujrzałas dwie kreski?

Ann_ byłam pierwsza zaciążona [emoji23] i byłam tu od samego początku [emoji23] tylko miałam chwilę ciszy na forum :D Majka już prawie 10 miesięcy ma [emoji23]
Kochana chyba na to się zanosi [emoji3] jak nastrój na końcówce? Hej, dziękuję [emoji4] widzę że dolaczylas. Ujrzałas dwie kreski?

Kochana chyba na to się zanosi [emoji3] jak nastrój na końcówce? Hej, dziękuję [emoji4] widzę że dolaczylas. Ujrzałas dwie kreski?
Jestem przerażona [emoji38] mój gin stwierdził ostatnio ze do kolejnej wizyty w następną sobotę możemy nie dotrwac w dwupaku więc tym bardziej się denerwuje bo chce żeby młoda do czerwca posiedziała [emoji38]
A tak to chyba od kilku dni mam powtórkę z pierwszego trymestru[emoji3525] mdłości, zgaga, wymioty, ból głowy [emoji3525]
Z jednej strony chciałabym już urodzić i mieć od tego spokój bo to na prawdę męczące ale z drugiej wiem że jeszcze nie mogę rodzic [emoji87] nie mam nawet łóżeczka gotowego, ani fotelika, ani reszty wyprawki aptecznej nadal [emoji849]
Nie jestem gotowa jeszcze [emoji87]

Gratulacje :) duzo zdrowia dla was i przespanych nocek :)

Ann_ byłam pierwsza zaciążona [emoji23] i byłam tu od samego początku [emoji23] tylko miałam chwilę ciszy na forum :D Majka już prawie 10 miesięcy ma [emoji23]
To wiem [emoji3][emoji3][emoji3] ale czytałam że kolejne starania będą dlatego pytam bo tu chyba nie pisałaś dawno.

reklama
W ogóle miałam przerwę na forum :) dzieci, praca, wykańczanie domu, przeprowadzka :) ale jestem spowrotem :) do starań będziemy wracać po wynikach badań :)
To wiem [emoji3][emoji3][emoji3] ale czytałam że kolejne starania będą dlatego pytam bo tu chyba nie pisałaś dawno.

Do góry