martoosia04
Fanka BB :)
Odciagnelam lacznie 100ml ale 40ml poszlo do ścieków
Zobaczymy co nam przyniesie noc.
Oby młody grzecznie popił i dał ci pospać trochę. :* spokojnej nocki i mało pobudek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odciagnelam lacznie 100ml ale 40ml poszlo do ścieków
Boooziu, ale rzeka mleka! U nas problem jak diabli z kp... Zła budowa sutków, mały jest tak niecierpliwy że na nakładkach się nie chce zupełnie przystawiać :/ gadałam z cdl w szpitalu to mówiła że niby wszystko ok, jak stosuję nakładki ale w praktyce nie idzie. A jak dostałam nawał w szpitalu i położna przyniosła mi laktator to się okazało że dosłownie po 5 min miałam tatar zamiast sutkow [emoji85] Cdl jak to zobaczyła rano to się przerazila.... i wtedy okazało się że wychodzimy do domu [emoji23]Odciagnelam lacznie 100ml ale 40ml poszlo do ścieków [emoji14]
Ojej biedna to ja narzekam ale tego problemu nie mam.. Leci mi z cyckow ze hej. Spie w staniku z podwójnymi wkladkami a lewy dzis taki potop zrobil szybko sie przebieralam.. Produkcje mleka mam masowa.Boooziu, ale rzeka mleka! U nas problem jak diabli z kp... Zła budowa sutków, mały jest tak niecierpliwy że na nakładkach się nie chce zupełnie przystawiać :/ gadałam z cdl w szpitalu to mówiła że niby wszystko ok, jak stosuję nakładki ale w praktyce nie idzie. A jak dostałam nawał w szpitalu i położna przyniosła mi laktator to się okazało że dosłownie po 5 min miałam tatar zamiast sutkow [emoji85] Cdl jak to zobaczyła rano to się przerazila.... i wtedy okazało się że wychodzimy do domu [emoji23]
Aktualnie młody na mm a mi się udaje odessac na 2 karmienia na dobę... chociaż tyle, ale walczę o każdy mililitr. Chociaż po moim mleku zawsze jakiś cyrk, albo ulewa albo 3 kupy co 20 minut albo się nie naje i i tak dorabiamy 20-30ml mm...
Paznokcie obcielam wczoraj bardzo delikatnie i nie do zera
Ja na te letnie miesiące planuję pajac i pieluszkę bambusową. A jak będzie chłodniej to kocyk bambusowe. Ja też będę miała łóżeczko przy samym łóżku sypialnianymDziewczyny w czym śpią wasze noworodki/niemowlaki ?
Bo skoro kołderki, kocyki w łóżeczku odpadają to chyba pozostaje mi tylko śpiworek, ale czy jest sens kupować na sierpień ? Czy wtedy pajacyk i skarpetki wystarczą? Oglądam też Tulik, ale widzę, że są podzielone opinie