paulina1994
Fanka BB :)
Jejku jaka fajna kluska )Lobuziak w nocy nie chcial spac a teraz prosze od ok 8 do teraz z przerwa na karmienie
Zobacz załącznik 968743
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku jaka fajna kluska )Lobuziak w nocy nie chcial spac a teraz prosze od ok 8 do teraz z przerwa na karmienie
Zobacz załącznik 968743
Dzieciaczki tak jak my mogą mieć słabszy dzień, ważne żeby było tych kilka ruchów w ciągu dnia. Już nie pamiętam jak to było z młodym, mało co już pamiętam, może dziewczyny napiszą ile tych ruchów ma byc żeby się nie martwić.Dziewczyny czy u was też tak było, że wasze pociechy miały dni, że ruchy były ledwo wyczuwalne, a za chwilę szalał, że brzuch chciał eksplodować ?
Ja już nie wiem czy z nami jest wszystko ok czy nie ogólnie czuje jak się rusza, wypina, przekręca, ale czasami ma takie dni, że szaleje strasznie brzuch co chwilę podskakuje jak na przykład wczoraj kiedy to chyba całą dobę nie spał (no dobra w nocy nie obserwowałam [emoji23]), a dziś czuję go drugi raz, ale takie te ruchy stłumione jakieś :/ nie wiem czy on się może przekręca i kopię w wnętrzności i dlatego słabej czuć ?
Ruszać się na pewno rusza tylko właśnie ma tak "różne" dni...Dzieciaczki tak jak my mogą mieć słabszy dzień, ważne żeby było tych kilka ruchów w ciągu dnia. Już nie pamiętam jak to było z młodym, mało co już pamiętam, może dziewczyny napiszą ile tych ruchów ma byc żeby się nie martwić.
Właśnie wróciliśmy z meczu. Mała tak kibicowała że co chwila do łazienki latałam. Aż się boję jak będzie poźniej [emoji23]
Jejku czyli i tak źle i tak nie dobrze babie nie dogodzisz [emoji23]A ja znów się zamartwiam czy to nie za bardzo aktywnie [emoji23]
Czasami maluchy też odpoczywają i raz szaleją a raz są spokojniejsze i nie ma co się martwić [emoji6]Dziewczyny czy u was też tak było, że wasze pociechy miały dni, że ruchy były ledwo wyczuwalne, a za chwilę szalał, że brzuch chciał eksplodować ?
Ja już nie wiem czy z nami jest wszystko ok czy nie ogólnie czuje jak się rusza, wypina, przekręca, ale czasami ma takie dni, że szaleje strasznie brzuch co chwilę podskakuje jak na przykład wczoraj kiedy to chyba całą dobę nie spał (no dobra w nocy nie obserwowałam [emoji23]), a dziś czuję go drugi raz, ale takie te ruchy stłumione jakieś :/ nie wiem czy on się może przekręca i kopię w wnętrzności i dlatego słabej czuć ?
Ja też tak czasami się zastanawiam [emoji1787][emoji1787]A ja znów się zamartwiam czy to nie za bardzo aktywnie [emoji23]
26+4 tcCzasami maluchy też odpoczywają i raz szaleją a raz są spokojniejsze i nie ma co się martwić [emoji6]
Który ty masz Tc? Ja też tak czasami się zastanawiam [emoji1787][emoji1787]
No to myślę że nie masz się czym martwić [emoji6] odpoczywa chłopak [emoji6]26+4 tc